Lækker brunch alle dage
Hos The Spot Café kan du få en lækker brunch alle ugens dage. Den består af omelet med bacon, økologisk vaniljeyoghurt med øko-knas, frisk frugt, marmelade, gouda, øko-smør, spinatwrap med kylling og grovbagel. Vores cafe har mange hyggelige siddepladser med udsigt til de handlende på RO’s Torv.

Burgere med økologisk oksekød
Har du endnu ikke prøvet vores burger med økologisk oksekød, venter der en lækker overraskelse. Er du mere til en laksewrap, finder du også denne i vores menu. Ud over de varme retter, kan du hos The Spot Cafe også finde den populære fedtfattige frozen yoghurt. Konceptet er tag-selv og man fylder derfor selv sin kop med den is-smag og de toppings man ønsker.

Kom forbi vores cafe på RO’s Torv i Roskilde
Kom forbi vores cafe og oplev den hyggelige atmosfære og den gode mad. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på vores cafe på RO’s Torv i Roskilde. Uanset om du er meget sulten eller blot har lyst til en mindre snack eller en lækker kop kaffe, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi glæder os til at betjene dig.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt