Eksperter i skønhed
Hos Matas er vi eksperter i skønhed. Vi vejleder dig gerne om valg af alle former for skønhedsprodukter samt brugen af dem. Vi fører eksklusive mærker inden for skønhed til både kvinder og mænd, såsom Dior, Chanel, Chloe, Ole Henriksen og mange flere. Vores sortiment inden for makeup, ansigtspleje og kropspleje er stort, og vi får nye varer ind ad døren hver uge. Hos Matas finder du skønhedsprodukter i alle prisklasser og et bredt sortiment af økologiske og skånsomme produkter til sensitiv hud.

Det gode råd gør forskellen
Vores motto er ”Det gode råd gør forskellen”, hvilket betyder, at vi går meget op i at give vores kunder den rette rådgivning, så du får mest muligt ud af det produkt, du har købt. Derfor er vores personale uddannede materialister, som er en uddannelse, der stiller store krav til eleven. Ud over skønhed, finder du også et stort udvalg af helsekost, medicare produkter og kemiprodukter.

Besøg vores butik på RO’s Torv
Kom ind i vores butik og se vores store sortiment af skønhedsprodukter, helsekost, medicare mm. Skulle vi mod forventning ikke have et ønsket produkt hjemme, kan vi få det leveret hurtigt igennem vores store netværk af butikker. Er du ude efter en gave, hjælper vi dig gerne med at finde den rette, og vi udsteder naturligvis også gavekort.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt