Danmarks førende optikerkæde
Profil Optik er Danmarks førende landsdækkende optikerkæde. I Profil Optik går vi meget højt op i at tilbyde et højt service- og kompetenceniveau. Vi hjælper vores kunder med at finde individuelle løsninger til den enkeltes behov og smag. Hos Profil Optik får du altid en synstest eller synsprøve, som definerer hvilket styrkebehov du har. Er du på udkig efter kontaktlinser, foretager vi en linseudmåling, som er en måling af øjets generelle sundhedstilstand, så du er helt sikker på at få de rette linser med hjem. Desuden foretager vi, som de eneste i landet, en Fundus måling, som viser andre mulige sygdomme såsom stær, diabates og andet.

Mærkevarestel og solbriller
I vores butik finder du mange mærkevarer som Chanel, Tomr Ford, Ørgreen, Lindberg, Cloe og mange flere. Du har mulighed for at købe dine nye briller eller linser som et abonnement, så du kan dele betalingen op i bidder – der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer, så du betaler kun brillens pris. Du har også mulighed for at tegne en brillekaskoforsikring, som dækker både tyveri og skader på stel og glas.

Kom forbi vores butik på RO’s Torv
Vores personale er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette briller, kontaktlinser eller solbriller. Vi sørger for at du får den rette styrke med vores gratis synstest, så du kan være sikker på et godt resultat. Husk at du på vores hjemmeside kan bestille tid til en synstest, som du kan få foretaget i vores butik. Vi glæder os til at servicere dig.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt