Moderigtige smykker i dansk design fra Pilgrim
Pilgrim er et dansk smykkebrand, som producerer moderne smykker til stilbevidste kvinder. Stilen spænder fra rå styles til mere romantisk stil. Kollektionerne indeholder både armbånd, ringe, øreringe, halskæder, charms, ørestikker, ure m.m. Pilgrim på RO’s Torv i Roskilde har altid de nyeste smykketrends og modtager ofte nye varer i butikken.

Bliv inspireret i Pilgrims online univers
Du kan finde os online på facebook, instagram, pinterest og YouTube, hvor vi jævnligt opdaterer med nyheder, konkurrencer, inspirationsbilleder og meget mere. Her har du mulighed for at blive inspireret omkring de nyeste trends inden for smykkemode og følge med i vores univers.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Uanset om du er på udkig efter et par nye hverdagsøreringe, en ny halskæde, smykker til den næste fest eller en gave til en du har kær, er du altid velkommen i vores butik. Vi hjælper dig altid gerne med at finde de rette smykker til din stil. Skal du købe en gave, pakker vi den selvfølgelig flot ind og sætter byttemærke på. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt