Kvalitetstasker til enhver lejlighed hos Neye på RO’s Torv
I 1881 startede Johannes Neye det, der senere skulle blive til den velkendte kæde af taskebutikker under navnet Neye. En af disse butikker finder du på RO’s Torv i Roskilde. Her finder du et stort udvalg af håndtasker, festtasker, skuldertasker, mapper, computertasker, skoletasker, sportstasker, bæltetasker, clutches, mobiltasker, rygsække, rejsetasker, iPadtasker og tablettasker, weekendtasker, tegnebøger og toilettasker til både herrer, damer og børn.

Vi har kort sagt tasker til alle formål og i alle prisklasser. Hos os finder du ligeledes et bredt udvalg af både danske og internationale kvalitetsmærker såsom Tony Perotti, Ticket to Heaven, Adax, Belsac, Day Birger et Mikkelsen, DKNY, Haglöfs, Eastpak, Fjällräven, Jeva, Markberg, Ralph Lauren og Samsonite.

Tasker til ethvert formål
Hos Neye har vi tasker til alle formål og til enhver smag. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig – lige meget om du drejer sig om at fuldende det festlige outfit med en håndtaske eller clutch, om du mangler en ny computertaske eller mappe til jobbet eller du skal finde ny skoletaske. Vi rådgiver altid om trends til ham og hende, og hjælper dig med at indstille fx rygsække og skoletasker, så de sidder hensigtsmæssigt. Du har mulighed for at melde dig ind i Club Neye, som giver medlemmerne en række fordele som fx rabatter, eksklusive events, konkurrencer m.m.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Hos Neye finder du altid den taske, du skal bruge. Vi får jævnligt nye produkter, så besøg os på RO’s Torv i Roskilde -vi står klar til at rådgive dig og finde præcis den taske du har brug for. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Neye.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt