Du behøver ikke at sætte P-skiven på RO’s Torv. Vi har droppet tidsbegrænsningen i vores P-hus, så du ikke længere behøver at sætte P-skiven. Du parkerer gratis i de første 2 timer (endda længere tid, hvis du skal i Kino eller SATS). Derefter betaler du 15 kr. pr. time i 3. og 4. time, 22 kr. i 5. og 6. time og 35 kr. for den 7. time og frem – hvis du altså bliver så længe.

Ved ankomst til RO’s Torv kører du ind som du plejer og parkerer din bil, Herefter går du ind i centret og spiser, shopper, ser film, træner eller hvad du nu skal. Når du så ønsker, at forlade RO’s Torv skal du, inden du går ud af centret, checke-ud ved betalingsautomaten, her vælger du knappen der hedder ’check-ud’.

Efter du har valgt ’check-ud’ vil du blive bedt om at finde din bil ved hjælp af dit registreringsnummer (nummerplade), herefter følger du blot informationen på skærmen. Når du har betalt, har du 15 minutter til at forlade P-huset.

DU BEHØVER IKKE AT CHECKE-UD, HVIS DU HAR PARKERET UNDER 2 TIMER!

Hvad koster det at parkere?
De første 2 timers parkering er gratis. Holder man der i længere end 2 timer skal man betale, enten ved hjælp af kreditkort eller kontanter.

1. time Gratis
2. time Gratis
3. time Kr. 15,- pr. påbegyndt time
4. time Kr. 15,- pr. påbegyndt time
5. time Kr. 22,- pr. påbegyndt time
6. time Kr. 22,- pr. påbegyndt time
7. time eller derudover Kr. 35,- pr. påbegyndt time

HUSK AT CHECKE-UD FØR DU FORLADER RO’S TORV – HVIS DU HAR PARKERET OVER 2 TIMER!

Vil du gøre det let for dig selv og slippe for alt det praktiske, så tilmeld dig som fast parkant på RO’s Torv her

Hvordan virker det for kunder/gæster til SATS & Kino
Er man gæst hos enten SATS eller Kino kan man få op til fire timers gratis parkering. Denne gratis parkering får man ved at validere sig i enten Kino eller SATS. Valideringen forstås ved, at man indtaster sit registreringsnummer på de opsatte valideringsstationer.

Invalideparkering
Invalidebrugere kan registrere sig med deres registreringsnummer samt fremvisning af invalideskilt til personalet i Centerinformationen på 1. sal – så vil bilen automatisk blive oprettet i parkeringssystemet, og fremover skal de derfor ikke checke ud. Gyldigt invalideskilt skal altid ligge fremme i forruden, uanset om man holder i en invalidebås eller i en almindelig bås.

Hvad hvis jeg forlader RO’s Torv uden at betale?

Skulle du kommer til at forlade selve centeret og sætte dig ud i din bil, uden at have lavet et check-ud på automaten indenfor kan du ved hjælp at de grønne pile på asfalten, blive guidet over til et ”opsamlingsområde”, hvor det er muligt at holde i 15 min. Ved opsamlingsområderne er der opsat en betalingsautomat, der modtager kreditkort. Ønsker du at betale kontant, skal du hen til den nærmeste indgang til centeret.

Der er i p-huset 2 opsamlingsområder med tilsammen 9 p-pladser, der er forbeholdt de bilister, der har brug for at holde ind og bruge betalingsautomaten inden de forlader p-huset. Disse pladser er tydeligt markeret med grønt og er til korttidsparkering – parkering på disse pladser længere end 15 min. kan medføre en parkeringsafgift.
HUSK AT STILLE P-SKIVEN, NÅR DU PARKERER I OPSAMLINGSOMRÅDET!
Er du kørt ud af p-huset uden at have lavet check-ud på automater indenfor eller i p-huset, så er muligheden for check-ud der stadig. Når du kommer hjem til din computer er det muligt at logge på en web adgang (www.apcoa.dk/samarbejdspartnere/ros-torv), og her kan du foretage en eventuel betaling for din parkering.

Du kan tjekke ud og betale for din parkering via web adgang i op til 48 timer efter du har forladt p-huset på RO’s Torv.

Jeg har forladt RO’s Torv og har ikke fået betalt!
Vælger man at forlade RO’s Torv uden at betale, så er muligheden der stadig. Når man kommer hjem til sin computer er det muligt at logge på en web adgang (www.apcoa.dk/samarbejdspartnere/ros-torv), her kan man betale for sin parkering.

Hvad hvis jeg parkerer ulovligt?
Som udgangspunkt bliver alt kontrol på parkeringsområdet stadig foretaget, dvs. det kan stadig medføre et kontrolgebyr hvis man parkerer uden for bås, parkerer på en handicapplads uden tilladelse eller blokerer en brand- og kørevej.

Jeg har glemt alt om betaling
Har du glemt alt om at skulle betale, når du forlader RO’s Torv og samtidig ikke benytter dig af muligheden for betaling via nettet, vil du modtage et kontrolgebyr. Kontrolgebyret er på 750 kr. samt betaling for den manglende parkering.

Jeg har tastet forkert registreringsnummer?
Skulle du komme til at taste et forkert registreringsnummer og godkende denne bil, vil din bil stadig figurere i systemet. Det betyder, at næste gang du skal parkere på RO’s Torv kan du risikere, at du faktisk ikke er ”checket-ud” og derfor vil systemet mene, at du har holdt der i mange timer. Opdager du allerede ved din indtastning, at det er forkert kan du nå at rette det, eller checke-ind/checke-ud igen. Hvis du ikke får rettet fejlen med det samme kan du henvende dig i Servicecenteret på 1. sal i åbningstiden, eller udfylde kontaktformularen på https://anpr.apcoa.dk/kontakt

Der er blevet trukket et forkert beløb på mit kort!
Hvis du mener, at der er trukket et forkert beløb på dit kort, skal vi bede dig om at kontakte os på https://anpr.apcoa.dk/kontakt, her skal du vedlægge dokumentation hvor trækningen fremgår, skrive registreringsnummer, hvilken konto nr. du ønsker penge sat tilbage på, samt navn og adresse. Vær opmærksom på at der kan være behandlingstid. Vi gør dog alt hvad vi kan for at svare dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller problemer med maskinerne kan du altid kontakte vores servicetelefon på +45 51 390 700

Parkering med høje køretøjer
Hvis du kommer til RO’s Torv i et højt køretøj (over 210 cm.), skal du køre ind via Vinkelvej, og parkere i parkeringsniveau –1, hvor der er 50 p-pladser. Maximumhøjden på biler i parkeringsniveau -1 er 3,5 meter.

Information om behandling af afgivne oplysninger

Når du benytter p-arealet på RO’s Torv, skal du efter reglerne i databeskyttelsesforordningen have information om, at APCOA Parking Danmark A/S opbevarer og behandler dine oplysninger. Oplysningerne behandles alene for, at APCOA Parking Danmark A/S kan yde dig parkeringsservice. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger. Oplysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end dette. Hjemlen til at behandle dine oplysninger følger af databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b og f. Som registreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig jf. gældende regler.

Du kan læse mere om APCOA Parking Danmark A/S databeskyttelsespolitik her