Du behøver ikke at sætte P-skiven på RO’s Torv. Vi har droppet tidsbegrænsningen i vores P-hus, så du ikke længere behøver at sætte P-skiven. Du parkerer gratis i de første 2 timer (endda længere tid, hvis du skal i Kino eller SATS). Derefter betaler du 15 kr. pr. time i 3. og 4. time, 22 kr. i 5. og 6. time og 35 kr. for den 7. time og frem – hvis du altså bliver så længe.

Henvendelser vedrørende parkering

Alle henvendelser vedr. parkering foregår direkte til APCOA på tlf 70 231 331 eller via apcoa.dk

Sådan fungerer parkering på RO’s Torv

Du behøver ikke at sætte P-skiven på RO’s Torv. Du parkerer gratis i de første 2 timer, og derefter betaler du en takst pr. påbegyndt time. Se skemaet nedenfor.

Ved ankomst til RO’s Torv kører du ind i p-huset og parkerer. Når du forlader RO’s Torv igen, skal du sørge for at tjekke ud ved en af betalingsautomaterne. Her vælger du knappen ’tjek ud’.

Efter du har valgt ’tjek ud’ vil du blive bedt om at finde din bil ved hjælp af dit registreringsnummer, herefter følger du blot informationen på skærmen. Når du har betalt, har du 15 minutter til at forlade P-huset.

Parkerer du under to timer, behøver du ikke at foretage dig noget.

Parkerer du over to timer, skal du huske at tjekke ud og betale via automaterne.

Du skal sørge for at parkere korrekt, idet der som udgangspunkt bliver foretaget kontrol på parkeringsområdet dvs. det kan stadig medføre et kontrolgebyr, hvis man parkerer uden for bås, parkerer på en handicapplads uden tilladelse eller blokerer en brand- og kørevej.

Hvad koster det at parkere?

De første 2 timers parkering er gratis. Holder man der i længere end 2 timer skal man betale, enten ved hjælp af kreditkort eller kontanter.

1. time Gratis
2. time Gratis
3. time Kr. 15,- pr. påbegyndt time
4. time Kr. 15,- pr. påbegyndt time
5. time Kr. 22,- pr. påbegyndt time
6. time Kr. 22,- pr. påbegyndt time
7. time eller derudover Kr. 35,- pr. påbegyndt time

Bliv fast parkant og gør det nemt for dig selv

Vil du gøre det let for dig selv og slippe for alt det praktiske, så tilmeld dig som fast parkant på RO’s Torv. Tilmeld dig via linket her.

Ekstra parkering hos SATS og KINO

Er du kunde hos enten SATS eller Kino kan du få 2 timers ekstra parkering – altså fire timer i alt. Er du kunde et af de to steder, kan du registrere dig via valideringsskærmen, som er opsat begge steder.

Invalideparkering

Som indehaver af et handicapparkeringskort, har du mulighed for fri parkering på handicappladserne på RO’s Torv hele dagen. For at få adgang til fri parkering, bedes du udfylde informationerne HER. Når APCOA PARKING har bekræftet din registrering, er du klar til at parkere – husk blot at placere dit handicapparkeringskort synligt i køretøjets forrude i forbindelse med din parkering. Når du er registreret parkant, skal du derfor ikke tjekke ud. Bemærk, at tilladelsen fra APCOA gælder i et år ad gangen.

Jeg har forladt RO’s Torv uden at betale for parkering

Hvis du glemmer at tjekke ud, kan du ved hjælp at de grønne pile på asfalten, blive guidet over til et ”opsamlingsområde”, hvor det er muligt at holde i 15 min. Ved opsamlingsområderne er der opsat en betalingsautomat, der modtager kreditkort. Ønsker du at betale kontant, skal du hen til den nærmeste indgang til centeret.

Der er 2 opsamlingsområder i p-huset, der er forbeholdt de bilister, der har brug for at holde ind og bruge betalingsautomaten inden de forlader p-huset. Disse pladser er tydeligt markeret med grønt og er til korttidsparkering – parkering på disse pladser længere end 15 min. kan medføre en parkeringsafgift. Husk at stille p-skiven, når du parkerer i opsamlingsområdet.

Glemt at tjekke ud? Du har 48 timer

Hvis du kommer til at forlade RO’s Torv uden at betale for parkering, har du stadigvæk mulighed for at betale for den tid, du har parkereret. Du kan betale via linket her. Husker du ikke at betale indenfor 48 timer, vil du modtage et kontrolgebyr på 750 kr. samt betaling for manglende parkering.

Jeg har tastet forkert registreringsnummer?

Er du kommet til at taste et forkert registreringsnummer og godkende den forkerte nummerplade, vil din bil stadig figurere i systemet. Det betyder, at din bil reelt set ikke er tjekket ud, og bilen vil figurere i systemet næste gang, du besøger RO’s Torv. Opdager du allerede ved din indtastning, at det er noget galt. kan du nå at rette det, eller tjekke ind/tjekke ud igen. Hvis du ikke får rettet fejlen med det samme, kan du henvende dig til APCOA på tlf 70 231 331 eller udfylde kontaktformularen på https://anpr.apcoa.dk/kontakt

Der er blevet trukket et forkert beløb på mit kort!

Hvis du mener, at der er trukket et forkert beløb på dit kort, skal vi bede dig om at kontakte os på https://anpr.apcoa.dk/kontakt, her skal du vedlægge dokumentation, hvor trækningen fremgår, skrive registreringsnummer, hvilken konto nr. du ønsker penge sat tilbage på, samt navn og adresse. Vær opmærksom på at der kan være behandlingstid. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at svare dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller problemer med maskinerne kan du altid kontakte vores servicetelefon på +45 51 390 700

Parkering med høje køretøjer

Hvis du kommer til RO’s Torv i et højt køretøj (over 210 cm), skal du køre ind via Vinkelvej og parkere i parkeringsniveau –1, hvor der er 50 p-pladser. Maximumhøjden på biler i parkeringsniveau -1 er 3,5 meter.

Information om behandling af afgivne oplysninger

Når du benytter p-arealet på RO’s Torv, skal du efter reglerne i databeskyttelsesforordningen have information om, at APCOA Parking Danmark A/S opbevarer og behandler dine oplysninger. Oplysningerne behandles alene for at APCOA Parking Danmark A/S kan yde dig parkeringsservice. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger. Hjemlen til at behandle dine oplysninger følger af databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b og f. Som registreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig jf. gældende regler.

Du kan læse mere om APCOA Parking Danmark A/S databeskyttelsespolitik her