Her på siden kan du se om der er nogen af centrets butikker eller spisesteder, som søger personale. Kontakt butikken direkte, hvis du er interesseret i at høre nærmere. Alle uopfordrede ansøgninger skal sendes direkte til den pågældende butik.

The Spot Café

ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Vi er en virksomhed med højt til loftet, hvor kunden og personalet er centrum for al vækst.

Vi er disciplinerede og engagerede og ønsker at udvikle vores cafeer til et fantastisk sted at være som kunde og medarbejder.

Lige nu søger vi en fuldtidsmedarbejder til vores team på RO’s Torv.

Vi ønsker, at alle medarbejdere skal kunne varetage såvel bar som køkken, så det er vigtigt, at du kan lide at lave mad og være god til at bevare overblikket, når det skal gå stærkt.

Brancheerfaring er ikke et must, men det vil være et plus.

Vi vægter personlige egenskaber mere end eksamensbeviser og specielt følgende kvalifikationer er vigtige for os: Fleksibilitet, høj moral, positiv livsindstilling, selvstændighed, teamspirit og sidst men ikke mindst, at du er kundemindet og løsningsorienteret i alt, hvad du foretager dig.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv som medarbejder hos os i længere tid.

Arbejdstiderne varierer, da vi følger centerets åbningstider, men yderpunkterne i hverdage er som udgangspunkt 7.30 til 20.00, og i weekenden 7.30 til 18.30. Weekendarbejde må påregnes.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send din ansøgning til rostorv@thespotcafe.dk eller aflevér en ansøgning her i cafeen.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt.