Her på siden kan du se om der er nogen af centrets butikker eller spisesteder, som søger personale. Kontakt butikken direkte, hvis du er interesseret i at høre nærmere. Alle uopfordrede ansøgninger skal sendes direkte til den pågældende butik.

NY TRENDKIDS BØRNETØJSBUTIK SØGER SALGSASSISTENT

(HØJREHÅND 20-30 timer), DELTID OVER 18 OG UNGARBEJDERE UNDER 18

(1. august 2018)

Er du energisk, smilende af natur, nem at samarbejde med, ansvarsfuld, udadvendt og kan du lide at have kundekontakt ?

Så er du måske den nye ansatte vi står og mangler til vores nye lækre TRENDKIDS 0-10 ÅR børnetøjsbutik, som åbner på RO’s Torv allerede 31/8-2018.

Som ansat hos Trendkids bliver du en vigtig del af butikken og får masser af ansvar. Du skal være med til at præge butikken, udvikle den i en positiv retning og give vores kunder en ekstra god serviceoplevelse, samtidig med at der vil være praktiske opgaver der gør, at butikken altid er indbydende og ser fantastisk ud. Derudover har du sammen med dine kollegaer ansvaret for, at alle i butikken er motiverede, aktive og kan lide at komme på arbejde.

Hvis du mener du kan bidrage med godt humør, fleksibilitet og en stærk arbejdsmoral, så send din ansøgning hurtigst muligt til tine@trendstar.dk, da vi meget snart åbner butikken.

Vedhæft gerne billede og cv.

Det er en fordel med erfaring fra tøjbutik men ikke et krav.

Det er vigtigt at du kan starte op senest 30. august, gerne lidt før.

 

GameStop+ søger deltidsmedarbejdere over 18 år (19. juli 2018)
Er du frisk, sød, serviceminded og over 18 år? Brænder du for spil, salg og service? Så søger butikken  lige præcis dig til at være med på holdet. Læg vejen forbi GameStop+ med din ansøgning. Har du spørgsmål til de ledige stillinger, er du velkommen til at kontakte Sean Ashton på telefon 35 36 38 16.

 

 

MESSAGE RO´S TORV SØGER SALGSASSISTENT (17. juli 2018)

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shopping oplevelse. Du stræber efter at gøre dit bedste i alt hvad du gør og du har en naturlig interesse for mode branchen.

Vi er en butik med et stærkt fællesskab og som stræber efter at nå høje målsætninger, vores drivkraft er salg og service. Som salgsassistent i MESSAGE får du en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen.

Arbejdsopgaver:

– Salg og kundeservice

– Visuel merchandising

– Vare- og lagerstyring

– Bidrage til en positiv stemning i teamet

– Eksekvere butik events ud fra marketingskalender i samråd med Butikschef

– Vareopfyldning

– Opslag på SoMe

Kvalifikationer:

– Udadvendt, positiv, høj energi, imødekommende overfor kunder såvel som kollegaer

– Dygtig, Ambitiøs og resultat orienteret sælger

– Du har viljen til målrettet at gå forrest og værre butikschefens højre hånd

– Du har en naturlig søgen efter læring og måske en drøm om selv at blive butikschef

– Du er uddannet salgsassistent – gerne indenfor tekstil eller har erfaring fra lignende stilling i tøjbranchen

Vi tilbyder en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dig præg på den fremtidig forretning og kundeoplevelse. Vi er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab. Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentlig, 2-3 ugentlige lukkevagter samt arbejde hver 2. weekend.

Er det dig vi har beskrevet, så send din ansøgning og CV, gerne med billede, til butikschef Jeanette Horstmann mail: bc-rostorv@message.dk