Rostorv.dk
RO’s Torv anvender cookies i forbindelse med at føre statistik over hvor mange og hvordan vores brugere anvender vores hjemmeside. Dette bl.a. for at skabe et overblik og for at kunne forbedre vores hjemmeside og således øge brugervenlighed og tilfredshed i forbindelse med et besøg på rostorv.dk og undersider.Desuden anvendes cookies i forbindelse med annonceafvikling, således at vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange der klikker på den.

Google Adwords re-marketing
RO’s Torv benytter blandt andet den opsamlede data til at vise vores besøgende relevante annoncer på baggrund af deres adfærd på rostorv.dk, når de benytter sig af Googles søgeværktøj eller på anden vis befinder sig på en Google ejet hjemmeside. Dette sker ved at lade Google benytte de opsamlede cookies i forbindelse med vores, og kun vores, annoncering.Du kan læse mere om Google Adwords politik vedrørende interessebaserede og placeringsbaserede annoncering nedenfor:Ønsker du at fravælge Googles brug af cookies, kan du gøre dette ved hjælp af Googles annonceindstillinger nedenfor:
Læs mere om Google Adwords politik
Fravælg Googles brug af cookies

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Hvad er en cookie?
Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet. En cookie er en lille datafil, som hjemmesider gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. En cookie er en lille fil, der gemmes i din webbrowser (En webbrowser er et computerprogram, der bruges til at hente og vise hjemmesider, dette er eksempelvis Internet Explore, Mozilla Firefox mv.).Cookies bruges til at kunne genkende din computer i tilfælde af tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger (som dit navn, adresse eller lignede) gemt i vores cookies.

Opbevaringsperioden for en cookie
Alle cookies sletter sig selv efter et givent antal dage, uger eller måneder, dette kan variere efter formål. Det skal dog bemærkes at en cookie fornyes ved hvert besøg, hvormed perioden nulstilles.

Vil du slette eller blokere cookies?
Hvis du ønsker at slette cookies, sker dette vha. din webbrowsers indstillinger. Du kan finde de mest anvendte webbrowseres hjælpe/support via følgende links:
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari
Opera
iPad, iPhone, iPod touch
Android telefoner og tablets

Hvorfor informerer vi om cookies?
Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når websites ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

Måling af trafikmåling
Rostorv.dk og undersider anvender cookies fra bl.a. Google og Hotjar, som indsamler data om trafikken, såsom hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet samt til optimering af annoncekampagner. Der registreres ingen personoplysninger.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

RO’s Torv’s nyhedsbrev
Hos RO’s Torv udsender vi e-nyhedsbreve, når vi har nyheder, information, gode tilbud eller andet interessant at dele med dig. I gennemsnit er det ca. 2 gange om måneden.
RO’s Torv bruger MailChimp til udsendelse af vores nyhedsbrev samt til opbevaring af de informationer, modtagere af vores e-nyhedsbrev har afgivet til os for at kunne modtage relevant information. Tilmelder du dig e-nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at dine informationer håndteres af MailChimp i henhold til deres Privacy Policy.
Læs om MailChimps privacy policy her.
Læs MailChimps Terms of use her.
Læs om MailChimp og Privacy Shield her.

Du kan til enhver tid afmelde dig e-nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på ”unsubscribe” nederst i e-nyhedsmailen. Bemærk, at sletningen da er permanent. Du kan selvfølgelig altid tilmelde dig e-nyhedsbrevet igen.

Kontakt vedr. Personoplysninger – generelt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos RO’s Torv, skal du rette henvendelse via e-mail her. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Til forsiden

RO’s Torv anvender bl.a. cookies til de såkaldte tredjeparts-cookies, der overfører statistik om de besøgendes brug af hjemmesiden til Google Analytics eller lignende tracking system. Denne statistik anvendes i en opsummeret form, og den tegner et mønster af hvilke sider, vores brugere besøger mest, samt hvor mange steder på hjemmesiden en bruger besøger. Disse informationer bruger vi til at forbedre og optimere vores hjemmeside for dig og andre samt målrettet markedsføring. Vi anvender dog ikke statistikken til at overvåge den enkeltes adfærd på vores hjemmeside, og vi videregiver heller ikke de opsamlede data.

Hvordan kan du afvise cookies?
Hvis du fremover ønsker at afvise cookies, kan du ændre indstillingerne i din browser. Hvordan dette indstilles afhænger af, hvilken browser du benytter. Vær dog opmærksom på, at en afvisning af cookies vil indebære, at du muligvis ikke kan bruge flere funktioner og services på de hjemmesider, du besøger, da disse vil forudsætte, at du accepterer cookies.

Hvordan kan du slette cookies?
Ønsker du at slette de cookies, som RO’s Torv og andre har gemt på din browser, kan du slette dem ved at følge den vejledning, der er gældende for den browser, du anvender. Du finder vejledningerne her:
· Slet cookies på Microsoft Internet Explorer
· Slet cookies på Mozilla Firefox browser
· Slet cookies på Google Chrome browser
· Slet cookies på Safari browser
· Slet cookies på Opera browser
· Slet flash cookies: (gælder alle browsere)
· Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch
· Slet cookies på Android telefoner

Persondatapolitik
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at RO’s Torv behandler dine personlige oplysninger i henhold til denne persondatapolitik. RO’s Torv respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, vi modtager. Hvis du ikke kan acceptere vores persondatapolitik, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personlige oplysninger
Ved personlige oplysninger forstås alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, personens for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personlige oplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du altid besøge denne hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. RO’s Torv har imidlertid brug for visse personlige oplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Der kan indsamles og behandles oplysninger om dig, når du:
. Opretter eller laver ændringer af dit RO’s Torv+ medlemskab eller nyhedsmail.
. Sender os en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
. I øvrigt giver os personlige oplysninger via hjemmesiden, eller på anden måde.

Videregivelse af personlige oplysninger
Personlige oplysninger afgivet på hjemmesiden videregives kun til:
. Virksomhedens interne afdelinger.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører vi statistik over, hvordan vores kunder anvender hjemmesiden.

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver vi ikke data om den enkelte brugers anvendelse af hjemmesiden.