new beginnings.

I foråret har vi været mere alene end nogensinde før. Det har ingen godt af. Derfor er vores efterår fyldt med det, vi ønsker os mest – nemlig samvær og fællesskab. Det har alle godt af.

Mindre mig. Mere os.
I 2020 har vi skulle holde afstand. Afstanden har påvirket, hvordan vi bevæger os, og hvordan vi omgås hinanden. Vi savner alle friheden til at færdes som vi plejer.
På RO’s Torv har vi arbejdet på højtryk for at sørge for, at hverdagens shopping føles så normal som muligt – det er nemlig frihed.
Vi har fulgt samtlige anvisninger for at sikre alles sundhed, og det er her, at vi igen kan mærke fællesskabet. Vi mærker, at det ikke handler om mig, men om os! Vi er stolte af at vores butikker og vores kunder støtter op om denne tanke hver eneste dag.

Vi skal stadig passe på hinanden.
Vi lever stadig i coronaens skygge og skal fortsat passe godt på hinanden. Derfor gør vi også alt for at minde om de gældende retningslinjer i centret – så husk at holde afstand, holde til højre og gør flittigt brug af de mange håndspritdispensere, der er opsat flere steder i centret.

Vi har af samme grund desværre aflyst Fællesskabsløbet og fællesspisning på Torvet, men vi lover, at disse og andre gode arrangementer kommer tilbage med fuld styrke, så snart det er muligt og forsvarligt.

Tasken til alt. RO’s Torv upcycling.
Når der er en del at slæbe på, så kan du lige så godt gøre det på pæneste vis. Vores seneste initiativ er vi meget stolte af. Vi har fået produceret nye stofnet af gamle lofts- og gavlbannere her på RO’s Torv i samarbejde med Storstrømsfængslet i Nørre Alslev. Læs mere længere nede her i onlinemagasinet.

Sæsonen skifter.
Vi elsker efteråret og den mode, der følger med. Smukke farver og mix af materialer, der kan styles i en masse lag. Det komfortable look, der for alvor blev en del af modebilledet under coronakrisen, er kommet for at blive – og bliver en endnu større trend i efterårsmoden 2020. Blazere, strik, comfy-tøj og lange støvler er bare noget af det, jeg glæder mig til. Vi har udvalgt de største tendenser og bedste køb og samlet dem her i magasinet. Vi håber, at du bliver inspireret.

Det må gerne blive efterår – nu!
Rigtig god fornøjelse med alt det nye.

Mange varme efterårshilsner

Lisbeth Wilstrup
Centerchef

RO's torv upcycling – nye stofnet

RO’s Torv har i samarbejde med Storstrømsfængslet i Nørre Aslev genbrugt gamle kampagne-stofbannere og fået dem syet om til unikke shoppingnet. Glæd jer til at finde dem i centret og som præmie i vores app RO’s Torv+ i efteråret!

Upcycled indkøbsnet fra RO's Torv
Upcycled indkøbsnet fra RO's Torv
Upcycled indkøbsnet fra RO's Torv

AOF foredrag i efteråret

Kom til inspirerende, lærerige og underholdende foredrag på RO’s Torv.
I efteråret kan du bl.a. opleve David Trads 30. september kl. 19.30. Der er i skrivende stund fuldt hus til Anders Agger 21. oktober kl. 19.30. Se mere på rostorv.dk, hvor vi under aktiviteter løbende opretter nye foredrag.

efterårsferie på ro's torv

I hele efterårsferien byder vi naturen indenfor med sjove aktiviteter for børnene. Du kan blandt andet udforske nogle af naturens mindste indbyggere på insektlegepladsen, bygge hule med de sjove Stick-Lets og så krydderurter eller lave mad til fuglene.

I år har vi gjort os ekstra umage og lavet en fin pop-up efterårsferiebillet, fyldt med små gaver og godter. Køb den i Centerinformationen på 1. sal.

Naturen gemmer på mange spøjse dyr og natur-fænomener. Kan du hjælpe os med at finde svar på nogle af naturens gåder, rundt omkring i centret? Få skattekortet i Centerinformationen på 1. sal.

konkurrence

Besøg vores Wall of Nature og deltag i konkurrencen om en helt unik naturoplevelse.
Vind et glamping ophold i Camp Adventure med adgang til Skovtårnet og den enestående udsigt over Sydsjællands natur. Alt sammen til en værdi af 5.000 kr. Alle der hænger et blad på vores Wall of Nature er med i konkurrencen.

For hvert blad, der hænges op på væggen, donerer vi 1 kr. til Danmarks Naturfredningsforening.
Se mere på Torvet 5.-18. oktober.

FILM SKAL SES I kino

Kino RO’s Torv følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så I trygt og sikkert kan gå i biografen igen.
Så kom indenfor i varmen og nyd efterårets store nyheder på det hvide lærred! Se premiere datoer i efteråret nedenfor.

AFTER WE COLLIDED
Premiere 10. september

‘After 2: After We Collided’ er fortsættelsen til det romantiske ungdoms-drama ’After’. Filmen tager udgangspunkt i bog-serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles.

DRUK
Premiere 24. september

Thomas Vinterbergs nye film handler om en række gymnasielærere, der eksperimenterer med at være konstant berusede. Filmen har en perlerække af danske stjerne på rollelisten, bl.a. Thomas Bo Larsen, Mads Mikkelsen, Lars Ranthe og Magnus Millang.

FAR TIL FIRE OG VIKINGERNE

Premiere 1. oktober

Danmarks længstlevende filmserie ’Far Til Fire’ er tilbage med et nyt kapitel. Denne gang skal Lille Per og resten af familien redde den elskede elefant ’Bodil’ fra en vikingebåd i brand.

MADKLUBBEN

Premiere 22. oktober

Madklubben er en livsbekræftende og livsklog komedie om, at livet absolut ikke slutter ved de 50. Tre gamle veninder tager på eksklusivt kokkekursus i Italien, men de hede sydlandske aftener byder på meget mere end madlavning.

tid til mad og hygge

På RO’s Torv har vi en lang række hyggelige cafeer og lækre restauranter, som byder på noget for enhver smag og til enhver anledning. Kig her og lad dig friste af de mange muligheder.

BASH BURGER & GRILL
Bash Burger & Grill på Ro's Torv
BURGER KING
En hurtig frokost hos Burger King på Ro's Torv
CAFÉ VIVALDI
Cafe Vivalde på Ro's Torv
PEACE OF CAKE
Kage til den søde tand fra Peace of Cake på Ro's Torv
RESTAURANT FLAMMEN
Restaurant Flammen på Ro's Torv
RISTORANTE LA RUSTICA
Besøg Restaurant La Rustica på Ro's Torv
THE BAGEL HOUSE
Spis frokost hos The Bagel House på Ro's Torv
THE SPOT CAFE
Tag en pause hos The Spot Cafe på Ro's Torv
ZHIKI SUSHI
Sushi fra Zhiki Sushi på Ro's Torv
D’LET
D'let på Ro's Torv
ESPRESSO HOUSE
Espresso House på Ro's Torv
JOE & THE JUICE
Joe & the Juice på Ro's Torv
BASH BURGER & GRILL
Bash Burger & Grill på Ro's Torv
BURGER KING
En hurtig frokost hos Burger King på Ro's Torv
CAFÉ VIVALDI
Cafe Vivalde på Ro's Torv
PEACE OF CAKE
Kage til den søde tand fra Peace of Cake på Ro's Torv
RESTAURANT FLAMMEN
Restaurant Flammen på Ro's Torv
RISTORANTE LA RUSTICA
Besøg Restaurant La Rustica på Ro's Torv
THE BAGEL HOUSE
Spis frokost hos The Bagel House på Ro's Torv
THE SPOT CAFE
Tag en pause hos The Spot Cafe på Ro's Torv
ZHIKI SUSHI
Sushi fra Zhiki Sushi på Ro's Torv
D’LET
D'let på Ro's Torv
ESPRESSO HOUSE
Espresso House på Ro's Torv
JOE & THE JUICE
Joe & the Juice på Ro's Torv

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.