juletræet med sin pynt

Den har slumret på loftet eller bagerst i skabet, men nu skal den snart frem i lyset: Julekassen. Hvis den trænger til en opdatering, så garanterer vi, at du finder alt det, du skal bruge i butikkerne på RO’s Torv. 

Julekugle (grøn velour) 45,- COPENHAGEN LUXE
Julekugle (pink og fersken) 10,- FLYING TIGER OF COPENHAGEN
Keramisk fad 22,40 SØSTRENE GRENE
Lysestage 28,40 SØSTRENE GRENE
Frithof+Stig armbånd 399,- COMPANYS

1. Dekorative bær 7,40   2. Tørrede blomster 11,80

SØSTRENE GRENE

Gaveindpakningspapir 10,88

SØSTRENE GRENE

gode, gamle glØgg

Gløgg er en stor del af julen og dens mange gode traditioner. Opskriften findes i hundredevis af variationer og den varme drik, kan virkelig bidrage til den hyggelige julestemning. Du kan også nyde et glas af den lækreste gløgg på RO’s Torv hos Roskilde Vin for at fuldende juleshoppingen – og hvis du falder for den liflige opskrift,
kan du også købe en flaske med hjem.

15 cl. 65,-
TO GO 65,-
Med hjem 1/2 l. 149,- 

ROSKILDE VIN

SOS til mandelgaven

Åh, følelsen af den hele mandel i munden! Skuespillet for at strække legen lidt længere og se de andre spise flere og flere portioner i håb om at finde den lille flygtige nød! Forløsningen, når du grinende afslører, at det er dig, der i et helt år er bærer af titlen som “Årets mandelgave-vinder”. Men hvor kan det også være skuffende, hvis gaven er købt i sidste øjebliks juleshopping. Her er tre gode og traditionsrige bud på årets mandelsgave – og så længe den er god, gør det ikke noget, at den er købt i sidste øjeblik.

Gaveæske med 6 halve marcipangrise
125,-
frellsen
Flødebolle-kit
300,-
frellsen
Gammeldags Julius marcipangris
100,-
frellsen

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.