Kino

Åbningstider

Mandag: 15:15 - 21:15
Tirsdag: 15:15 - 21:15
Onsdag: 15:15 - 21:15
Torsdag: 15:15 - 21:15
Fredag: 10:30 - 21:15
Lørdag: 10:30 - 21:15
Søndag: 10:30 - 21:15
Husk Coronapas, når du skal besøge vores spisesteder og biograf

Læs mere om de gældende retningslinjer her

Film skal ses i biografen

Men ikke i en hvilken som helst biograf! Hos Kino på RO’s Torv bydes du ind i mørket med Digital Dolby 7.1 og et 4 generationslærred, der viser både 3D og 2D med samme høje kvalitet.
4. generationslærredet har en kurvet ramme og måler hele 109m2 og suger dig direkte ind i Hollywoods hæsblæsende dramaer og animationens farverige eventyrer. 

Kino er en moderne biograf, der viser et bredt udvalg af film til både voksne og børn, på nye digitale projektorer. Der skal være noget for enhver smag og alder – enhver filmelsker. Du kan booke dine billetter online eller købe dem i skranken hos os.

Book billetter

Se det fulde program og book billetter til de nyeste film i Kino RO's Torv.

Book billetter

BabyBio og SeniorBio – Bio for alle  

BabyBio er et tilbud til nybagte forældre og deres børn. Filmene blive vist med dæmpet lyd og i dæmpet lys, og der vil være mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflasker. SeniorBio er tiltænkt pensionister, efterlønnere eller andre, som har lyst til at nyde en god film om formiddagen. Vi har teleslynger for hørehæmmede, gode forhold for gangbesværede og handicappede og lyden i salen vil også være dæmpet. Alle sale har en kørestolsplads, og der er desuden elevator til alle salene, som ligger på 1. sal, samt handicaptoilet i vores foyer.

Salte popcorn og slupre-sodavand

Der er nogle ting, der hænger uløseligt sammen med en god biografoplevelse og derfor tilbyder Kino et solidt udvalg af de bedste snacks og drikkevarer til filmen. I Kinos café kan der købes både kaffe, te og andre drikkevarer og i slikbutikken kan du købe alt, hvad der hører sig til en rigtig hyggelig biograftur. 

Parkering

Som kunde i Kino har du fri parkering i 4 timer, efter du har registreret din bil på login-skærmene i foyeren. Lige meget om du er til actionfilm, komedier, gysere eller tegnefilm, har vi helt sikkert en film for dig. Du er velkommen til at følge os på facebook. Vi udsteder selvfølgelig også gerne gavekort til en god oplevelse hos os. Kino har udvidede åbningstider ifm. helligdage og skolernes ferier.

Aktuelle film

No Time To Die

Bond er stoppet som aktiv agent hos MI6, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Freden bliver dog afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det hele viser sig at være langt mere forræderisk end ventet. Agent 007 kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, som er bevæbnet med en farlig ny teknologi.

Når du trænger til at blive forkælet efter filmen

Besøg et af vores spisesteder