Guide: Influencer guider: Udsalgsshopping

Udsalgsshopping med @nathaliethomsen

Jordbær med fløde, sand mellem tæerne, kolde drinks; nogle ting hører bare sommeren til og det samme gør et godt udsalg i alle dine yndlingsbutikker. Nathalie Thomsen har været på RO's Torv med sin familie og shoppe fantastiske tilbud. 

Nathalie og hendes mand var på jagt efter nye godter til sommergarderoben og Nathalie forelskede sig bl.a. i 4 farverige og luftige sommerkjoler i Message, mens Jeppe fandt et skarpt outfit fra SAMS. En tur i Name It bød på udsalg på kjoler og sommersæt med plads til at lege i for familiens yngste, Chloe. Familien shoppede boliginteriør i Sinnerup, hvor der var masser at kigge på og gode tilbud på kvalitetsdesign og alt indenfor livsstil. Efter en solid shoppetur sluttede familien af med en lækker frokost på Zhiki Sushi

Om dagen siger Nathalie:

I anledningen af, at RO's Torv har startet deres sommerudsalg, så vi det som den perfekte og helt oplagte mulighed for at komme ud og få lidt familietid, og få brugt alle Jeppes gavekort, som han fik i fødselsdagsgave.

Der blev både handlet en masse lækkert udsalg til Chloe, mor og far fik nyt til sommergarderoben. Så udsalget er alle tiders mulighed for at blive 100% sommerklar.

Så gør som os og tag et smut til RO's Torv! Det er vores go-to center, der er nemlig noget for enhver.

Se Nathalies bedste fund lige her:

Udsalgsshopping med @meggie.kirsebaer

Vi var også heldige at have besøg af influencer @meggie.kirsebaer til sommerudsalg på RO’s Torv. Meggie brugte dagen på at forkæle sig selv med fede fund, shoppe til familiens sommer og selvfølgelig en velfortjent frokostpause.

Meggie siger:

Jeg havde en vaskeægte MIG-dag. Der er startet sommerudsalg på RO’s Torv og det udnyttede jeg til at shoppe de sidste ting til vores ferie lige om lidt! Jeg elsker, at jeg kan få alt, hvad vi som familie skal bruge under samme tag.

Du kan se Meggies udsalgsfavoritter lige her:

Så tag enten familien under armen eller investér i lækker kvalitetstid med dig selv og besøg sommerudsalget på RO’s Torv. Du kan finde det hele til det halve og få alt fra tøj til solbriller, solcreme, sandaler og boligtilbehør – sommerudsalget venter på dig! Vi glæder os til at se dig.

Find inspiration og tips og tricks

Bliv inspireret her