Influencer guider: Sommershopping

Sommershopping med @stinearnbjerg

Jordbær med fløde, sand mellem tæerne, kolde drinks; nogle ting hører bare sommeren til og det samme gør sommershopping i alle dine yndlingsbutikker. Influencer @stinearnbjerg og kæresten har været på RO's Torv og shoppe fantastiske sommer-fund. 

Stine og hendes kæreste besluttede sig for at holde en hyggelig kærstedag på RO’s Torv, mens sønnen Osvald var i vuggestue. De var på jagt efter nye godter til sommergarderoben og forelskede sig i mange fine fund. Det blev til flotte solbriller og cool herretøj hos Samsøe Samsøe, morgenkaffe og kardemomme- og kanelsnurre hos Espresso House og et fint stribet sæt bukser og skjorte til Stine fra Only. De sluttede dagen af med sushi hos Zhiki Sushi

Om dagen siger Stine: 

Osvald er så godt som kørt ind i vuggeren, så vi besluttede os for at tage en kærestedag forleden. Og eftersom vejret ikke byder på strandture disse dage, tog vi i stedet et par hyggelige tørvejrs timer på RO's Torv, hvor alt er samlet under ét tag. Det betød en god kop kaffe, lidt shopping og en lækker frokost. 

Se deres hyggelige dag lige her: 

Sommershopping med @celinajolsen

Vi har også været så heldige at have besøg af influencer @celinajolsen, som fik shoppet essentials til sommerferien, såsom solcreme og badetøj. Celina var også forbi SinnerupSøstrene Grene og Imerco Home, som alle har et stort udvalg af boligprodukter.  

Om dagen siger Celina: 

Sommerferien står for døren, og mit lokale go-to shoppingcenter er selvfølgelig RO's Torv. På RO's Torv finder du alt fra sommertøj og badetøj til essentielle produkter som solcreme og strandtilbehør.
På RO's Torv er der også plads til de små! Tag dine børn med og lad dem opleve sjove sommerferieaktiviteter som labyrinten, surfboardet og hinkeruderne. Mens de har det sjovt, finder du alt, hvad du har brug for under ét tag. 

Se Celinas hyggelige dag lige her: 

Find inspiration og tips og tricks

Bliv inspireret her