Guide: Efterårsferiebillet

Nyd ferien med en efterårsferiebillet til RO’s Torv

Når efterårsferien nærmer sig, er det tid til at skabe skønne minder og nyde en velfortjent ferie. RO's Torv er det perfekte sted at tilbringe din ferie og opleve en verden af spændende shopping, underholdning og lækker mad. Med en efterårsferiebillet får du adgang til et væld af aktiviteter, der vil glæde både børn og voksne. 

Så tag familien med, og lad jer fortrylle af RO's Torvs mangfoldighed og hyggelige atmosfære. Nyd ferien med en efterårsferiebillet til RO's Torv, og skab uforglemmelige øjeblikke sammen. 

Oplev sjove aktiviteter på RO’s Torv med en efterårsferiebillet

Står efterårsferien for døren? Så skynd dig at få fat i en efterårsferiebillet til de yngste til RO’s Torv, og tag del i kommende events og sjove aktiviteter i løbet af hele ferien. Centrets butikker har noget for enhver smag, så både børn og voksne kan få en dejlig ferie.

Når du besøger RO's Torv, så kan de mindste få en efterårsferiebillet til en masse skøn underholdning i centret. Der er både aktiviteter og spændende overraskelser, som dine børn vil elske. Tag med de små på skattejagt rundt i butikkerne, og nyd de hyggelige stunder sammen. 

Se alt, hvad RO's Torv byder på

RO's Torv er et indkøbscenter for både store og små, hvor hele familien kan blive forkælet. Du kan få alt fra tøj til børnene til lækkert sportsudstyr. Der er mulighed for mange timers shopping og hygge i vores center.

Udover vores butikker finder du også skønne spisesteder med varm kaffe og hjemmebagt kage, frisk sushi, saftige burgere og meget mere. Så kan alle børn og voksne få stillet sulten efter en lang dag med shopping på RO's Torv. I kan også besøge RO’s Torvs biograf, hvor I kan læne jer tilbage i de bløde sæder og nyde film på det store lærred.

Køb en efterårsferiebillet til vores center, og få mere ud af besøget. RO's Torv har noget for enhver smag, så alle kan få en skøn ferie med gode minder.

Nyd dine feriedage i Roskilde

Du behøver ikke nødvendigvis tage sydpå, når du skal holde ferie. Danmark har nemlig også utroligt meget at byde på. Du og familien kan blandt andet opleve den hyggelige atmosfære i Roskilde.

Find et skønt hotel i skolernes efterårsferie, og nyd en storbyferie med dine børn. Byen byder på mange skønne oplevelser for børnefamilier, hvilket I kan slå sammen med et besøg på RO's Torv.

RO's Torv guider

Guide: Efterårsmode
Læs mere
Influencer guider: Sommershopping
Læs mere
Lille Dreng Med Politi Kostume Med Orange Baggrund
Guide: Sidste skoledag kostume
Læs mere