Adventsgaver

Guide: Adventsgaver til hende
Læs mere
Guide: Adventsgaver til ham
Læs mere
Guide: Adventsgaver til børn
Læs mere

Find adventsgaver for hele familien 

Leder du efter gode adventsgaver til dit barn, din mor eller kæreste? I butikkerne på RO’s Torv kan du finde gaveideer til både kvinder, mænd og børn, så du kan forkæle én, du holder af i den søde juletid. 

Julen er en helt særlig tid med mange traditioner. For eksempel bager mange mennesker julesmåkager, pynter juletræ og spiser risengrød. I dagene op til juleaften hygger vi med venner og familie, og disse dage er på mange måder lige så specielle som selve juleaften.

Advent er en stor del af traditionerne i december, og den begynder fjerde søndag før juleaften. Historisk set er advent forberedelsen til Jesus’ fødsel, hvor Gud selv kommer til verden, men i dag handler adventens traditioner i højere grad om at glæde sig til julen og nyde kvalitetstid med sine nærmeste. Advent markerer ventetiden, og vi tæller ned ved at tænde adventskransens lys i de fire søndage op til jul. 

Adventsgaver er en nyere tradition i julen, men denne gestus kan glæde både store og små. Der er naturligvis nogle oplagte adventsgaver som julepynt, men her får du gode bud på gaver, som kan bruges hele året.  

Sjove adventsgaver til dine børn

For børn er juletiden noget meget specielt og magisk. Fantasien får frit spil, og de mindste børn drømmer om at få besøg af julemanden med det store, hvide skæg. Ventetiden kan dog være lang for de yngste i familien. Du kan skrue op for julehyggen i december ved at forkæle dit barn med adventsgaver. På RO’s Torv har vi sjove gaver til alle aldre og både drenge og piger.

Du kan for eksempel finde adventsgaver til børn i vores store udvalg af butikker med børnetøj. Bløde pakker kan sagtens være gode, og vi har alt fra babytøj til tøj til teenageren. Du kan få farverigt tøj med flotte og seje motiver, så dit barn kan føle sig godt tilpas i sit nye yndlingsoutfit. Eller hvad med noget sportstøj til mange forskellige sportsgrene i vores butikker? Hvis du har et aktivt barn, som elsker tennis, fodbold eller svømning, så vil du helt sikkert finde gode adventsgaver hos os.

Hvis du vil forkæle dit barn lidt ekstra, så kan du også få lækre gaver til den søde tand. Den første adventsgave kunne for eksempel være en julekalender med chokolade i, så barnet på den måde kan tælle ned til den 24. december. Du kan også lave små pakker med dit barns yndlingsslik. 

En god adventsgave kan også være i form af en aktivitet på dagen. Du kan blandt andet tage dit barn med i vores biograf og nyde en af de helt nye film på det store lærred. Der er altid et hav af spændende og underholdende film, så du har gode muligheder for at finde en film, som dit barn vil elske. Derudover er det en god mulighed at få kvalitetstid med dit barn på. I biografen skal I nemlig kun koncentrere jer om at have det hyggeligt sammen.

Forkæl manden i dit liv med adventsgaver 

Hvis du ønsker at give adventsgaver til kæresten, din mand eller far, så kan du med fordel besøge vores butikker med personlig pleje. Her kan du blandt andet få:

  • Skægpleje
  • Cremer 
  • Deodoranter

Når du lægger skønne produkter i kurven med adventsgaver, så giver du modtageren mulighed for at forkæle sig selv med en blødgørende ansigtscreme eller en nærende skægpleje. Produkterne giver modtageren en lille luksus i hverdagen, og det er en oplagt adventsgave.

Vi har også skønne herretøjsforretninger, hvor du kan finde alt fra T-shirts til varme sweatre til mænd. Vi har de nyeste trends inden for herremode, så du kan forkæle din kæreste eller far med eksempelvis en flot skjorte til advent. 

En smagfuld vin eller en lækker pakke chokolade vil med garanti også være en god adventsgave. Så kan modtageren nyde et roligt og hyggeligt øjeblik, imens han kigger ud på det kolde og mørke vinterlandskab. Hvis du vil gøre gaven ekstra julet, så kan du lave en pakke med alle ingredienserne til at lave gløgg. Hvis han har en sød tand, så kan du også finde en lækker æske chokolade at pakke ind. 

I vores dagligvarebutikker kan du finde varer af høj kvalitet, så du rigtigt kan forkæle en mand, der står dig nær. 

Gode ideer til adventsgaver til kvinder

På RO’s Torv finder du fantastiske gaveideer, hvis du leder efter adventsgaver til kvinder. Her finder du et godt udvalg af personlige gaver. Du kan blandt andet forkæle en særlig kvinde i dit liv med et flot smykke. I vores smykkebutikker har vi alt fra funklende armbånd til smukke øreringe, og du kan få smykker i mange forskellige prisklasser. Et smykke er en personlig og kærlig gave, hvor der som oftest er stor omtanke bag.

En gave med omtanke kan ligeledes være i form af en velduftende parfume eller lækre hudprodukter. Det kan føles utroligt dejligt at pleje sin hud med de rette produkter, og i vores butikker kan du for eksempel finde skøn ansigtspleje, som fugter og får huden i balance. Produkter som disse er et sikkert hit som adventsgave. 

Du kan også finde en adventsgave i vores boligbutikker. Her kan du få flotte og dekorative ting, som vil pynte i ethvert hjem. Vi har alt fra farverige vaser til smukke skåle, så du kan finde den perfekte adventsgave til den boliginteresserede. 

Kom forbi RO’s Torv i dag, og find gaverne til din adventskalender. Vores venlige personale står klar til at hjælpe dig. 

Alt om julen i RO's Torv

Jul