Vinterferiens sødeste børnebillet

Dato
fredag d. 9. februar -
søndag d. 25. februar
Lokation
Flying Tiger Copenhagen

Vinterferiens sødeste børnebillet

Ferien kalder og når vintervejret kræver for mange lag til sjov udenfor, inviterer RO's Torv dig til at sætte tænderne i vinterferiens sødeste børnebillet! RO's Torvs populære børnebillet er fyldt med gaver og godter, som ungerne kan løbe rundt mellem centrets butikker og indsamle – helt uden vanter og flyverdragt. 

Køb den populære feriebillet i Flying Tiger Copenhagen.
Billetten sælges så længe lager haves og husk der kun kan betales med Mobilepay.

Pris: 75,- 
Værdi: 230,-

Det får du med feriebilletten:

  • Søstrene Grene: Perler til smykker og elastiksnor
  • Søstrene Grene: Chokostick med skum-fiduser til varm kakao
  • Normal: Capri-Sun 0,33 L.
  • Flying Tiger Copenhagen: Slikarmbånd
  • D'Let: 3 stk. forårsruller eller nuggets inkl. pommes frites
  • Føtex: Tandbørste
  • Kino RO's Torv: 15,- rabat på en børnebillet t.o.m 11 år i vinterferien
  • Panduro: Vandfarver
  • Bog & idé: Squeeze frugt
  • Name it: Klistermærkeark

 

Gyldighedperiode: 9.-25. februar 2024.

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.

Vind slik for 500,-

På bagsiden af børnebilletten kan du deltage i konkurrencen om slik for 500,-. Alt du skal gøre, er at svare på spørgsmålet, udfylde kuponen og aflevere den i konkurrenceboksen på Torvet.

Ingen ferie uden en tur i biografen

Køb din billet her

Se flere aktiviteter

Peter Beier åbner
Læs mere

Få en feriebillet til RO’s Torv i Roskilde

Leder du efter sjove aktiviteter til familiens ferie? Snup en feriebillet til RO’s Torv i Roskilde, hvor både børn og voksne kan hygge sig. Med feriebilletten kan dine børn være en del af de forskellige ferieaktiviteter i centeret. Du finder også et godt udvalg af butikker samt skønne restauranter og caféer, hvor hele familien kan nyde et måltid sammen. 

Udforsk Roskilde i din ferie

Det kan være skønt at holde ferie i Danmark, for de danske byer har nemlig meget at byde på. Du og familien kan eksempelvis besøge Roskilde og udforske byens rige historie. I Roskilde finder du både Vikingeskibsmuseet samt Roskilde Katedral, hvor op til flere konger og dronninger er begravet.  

Derudover ligger RO’s Torv i Roskilde, og her kan du og dine børn få en feriebillet, så I kan opleve sjove aktiviteter sammen. Tag del i de skønne oplevelser på RO’s Torv, og skab minder med hele familien. I kan nyde alt hvad centeret har at byde på, heriblandt et hav af butikker og lækre, børnevenlige spisesteder. På RO’s Torv er der både caféer og restauranter, hvor du kan nyde en varm kop kaffe eller en lækker burger. Det er da den perfekte måde at slutte en begivenhedsrig dag af på.

Hvis vejret taler mest for aktiviteter inde døre, så kan du og familien med fordel også besøge vores biograf. Her kan I læne jer tilbage i de bløde sæder, og se de nyeste film på det store lærred. I vil med stor sandsynlighed kunne finde en film, I ønsker at se. 

Brug din feriebillet i butikkerne på RO’s Torv 

Hvis du gerne vil have en souvenir med hjem fra ferien, så bør du og familien besøge butikkerne på RO’s Torv. Her er der noget for enhver smag, for du finder både butikker med børnetøj, ting til hjemmet, sko, sportsudstyr og meget mere. Du vil opleve et hyggeligt center, hvor I kan bruge mange timer på shopping og hyggeligt samvær.

Kom forbi RO’s Torv, og få mere ud af din ferie. Når du besøger Roskilde, så er centeret helt sikkert et stop værd. Vi glæder os til at se dig.