Vinterferiens børnebillet

Sælges fra 17. februar

Dato
fredag d. 17. februar -
søndag d. 26. februar
Lokation
Flying Tiger Copenhagen

Vinterferiens børnebillet

Vores populære børnebillet er tilbage. Køb den hos Flying Tiger Copenhagen og lad ungerne hygge sig med godter og gaver.

Billetten er gældende fra fredag 17. til søndag 26. februar.

Indhold på børnebilletten:

  • Flying Tiger Copenhagen: Foldenet
  • Panduro: Hama perler eller et sæt tusser
  • D’let: 3 nuggets eller 3 forårsruller inkl. Pommes frites
  • Frellsen: Lille softice (vælg mellem jordbær, vanilje eller begge)
  • Føtex: Økologisk brikjuice
  • BR: Mini dyr
  • Søstrene Grene: A4 notesbog inkl. en pakke med 5 blyanter
  • Name it: Nøglesnor
  • Name it: Tatovering
  • Kino RO’s Torv: Rabatkupon på 15 kr. til en børnebiografbillet t.o.m. 11 år

Børnebilletten sælges i begrænset antal og så længe lager haves.
Pris: kr. 65,-
Værdi: kr. 150,-
OBS: Børnebilletten kan kun betales med MobilePay.

Alle vores tryksager, bl.a. plakater, børnebilletter og skattekort, produceres på FSC-mærket papir. FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at reproducere, og at skovdriften tager hensyn til skovens biologiske mangfoldighed. Så kan vi producere vores sager med god samvittighed.

Andre aktiviteter

Få en feriebillet til RO’s Torv i Roskilde

Leder du efter sjove aktiviteter til familiens ferie? Snup en feriebillet til RO’s Torv i Roskilde, hvor både børn og voksne kan hygge sig. Med feriebilletten kan dine børn være en del af de forskellige ferieaktiviteter i centeret. Du finder også et godt udvalg af butikker samt skønne restauranter og caféer, hvor hele familien kan nyde et måltid sammen. 

Udforsk Roskilde i din ferie

Det kan være skønt at holde ferie i Danmark, for de danske byer har nemlig meget at byde på. Du og familien kan eksempelvis besøge Roskilde og udforske byens rige historie. I Roskilde finder du både Vikingeskibsmuseet samt Roskilde Katedral, hvor op til flere konger og dronninger er begravet.  

Derudover ligger RO’s Torv i Roskilde, og her kan du og dine børn få en feriebillet, så I kan opleve sjove aktiviteter sammen. Tag del i de skønne oplevelser på RO’s Torv, og skab minder med hele familien. I kan nyde alt hvad centeret har at byde på, heriblandt et hav af butikker og lækre, børnevenlige spisesteder. På RO’s Torv er der både caféer og restauranter, hvor du kan nyde en varm kop kaffe eller en lækker burger. Det er da den perfekte måde at slutte en begivenhedsrig dag af på.

Hvis vejret taler mest for aktiviteter inde døre, så kan du og familien med fordel også besøge vores biograf. Her kan I læne jer tilbage i de bløde sæder, og se de nyeste film på det store lærred. I vil med stor sandsynlighed kunne finde en film, I ønsker at se. 

Brug din feriebillet i butikkerne på RO’s Torv 

Hvis du gerne vil have en souvenir med hjem fra ferien, så bør du og familien besøge butikkerne på RO’s Torv. Her er der noget for enhver smag, for du finder både butikker med børnetøj, ting til hjemmet, sko, sportsudstyr og meget mere. Du vil opleve et hyggeligt center, hvor I kan bruge mange timer på shopping og hyggeligt samvær.

Kom forbi RO’s Torv, og få mere ud af din ferie. Når du besøger Roskilde, så er centeret helt sikkert et stop værd. Vi glæder os til at se dig.