Vinterferien på RO's Torv

20.-26. februar

Dato
mandag d. 20. februar -
søndag d. 26. februar

Vinterferien på RO's Torv byder på FN's Verdensmål, som hverken behøver at være kringlede eller svære at forstå. Kreativitet og nysgerrighed er vejen frem.

Oplev den store udstilling med fokus på Verdensmål nr. 13: Klimaet, bliv klogere på biodiversitet og besøg det hyggelige caféområde, som er bygget op af gamle bildæk og palleborde, hvor hele familien kan hygge sig med Verdensmålsspillet. 

Igen i år kan du også købe den populære børnebillet fyldt med gaver og godter. Se mere her.

På RO's Torv er vinterferien fuld af oplevelser, der er bedre sammen!

Vi glæder os til at se dig.

Børnebillet

Læs mere her

Se flere aktiviteter her

Få inspiration til aktiviteter i din vinterferie 

En god vinterferie kan både stå på eksotiske strande, storbyferie og sne. Samtidig kan du også nyde en aktiv ferie i naturskønne omgivelser hjemme i Danmark. Her er der også mange muligheder for hyggelige oplevelser – uden at du behøver at rejse.

Kig for eksempel forbi RO's Torv i Roskilde, hvor vi har et stort udvalg af butikker for både store og små. Hos os kan du nyde tid med hele familien, mens I sammen udforsker vores spændende butikker. Eller hvad med at tage vennerne under armen, og nyde et lækkert måltid hos vores spisesteder

Kig forbi, når du skal holde vinterferie i Danmark

Der er god tid til at opleve lidt af hvert i vinterferien. Du kan tage en forlænget weekend i sommerhus, hvor du kan nyde de dejlige omgivelser og stranden. Ligeledes kan du læne dig tilbage i lænestolen. Måske skal du endelig læse den bog, du ikke har haft tid til i den travle hverdag, hvor der ofte er fuld fart på?

Når du holder vinterferien i Danmark, kan du opleve et stort udbud af gratis aktiviteter for hele familien. Vejret kan dog både være koldt, vådt og mørkt. Derfor kan det være fristende at holde sig indendørs. Ved at besøge RO's Torv slipper du for at skulle vandre rundt i det dårlige vejr. Vores center er nemlig lyst og tørt hele året rundt.

Et skønt alternativ til gyldne strande

Selvom dit rejsemål i år måske ikke byder på hoteller, feriecentre og flyrejser, så betyder det ikke, at du ikke kan nyde din ferie med stil. Vinterferien kan nemlig være det oplagte tidspunkt at sætte farten lidt ned. Så kan du føle dig klar til arbejde og studie igen. Fyld derfor dagene med hygge, god mad og godt selskab.

Alle tre muligheder er muligt hos os. Når du besøger RO's Torv, kan du nemlig få en hyggelig dag med venner og familie, mens du går på opdagelse i vores butikker eller nyder en god frokost i vores restauranter. Og måske er lidt afslapning og samvær med dine nærmeste lige netop det, du har brug for?

Du kan endda klare dagens gøremål hos os. Vores dagligvarebutikker giver dig mulighed for at få købt ind til ugens måltider i forbindelse med din shopping. Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, så kan du også tage et smut forbi en af vores dygtige frisørsaloner. På den måde kan du hurtigt komme til at føle dig på toppen og klar til den normale hverdag efter ferien.