Udstilling med FN’s 17 verdensmål

Dato
mandag d. 20. februar -
søndag d. 26. februar
Lokation
Torvet

Verdensmålene behøver hverken være kringlede eller svære at forstå. Kreativitet og nysgerrighed er vejen frem. I vinterferien kan du opleve den store udstilling om FN’s Verdensmål med særligt fokus på verdensmål nr. 13: Klima. Udstillingen vil vise dig, hvordan du med små ændringer kan være med til at skabe forandringer, der kan mærkes i fremtiden.


Café og spil
Besøg også det hyggelige Cafémiljø i forbindelse med udstillingen. Her vil du på stole lavet af gamle bildæk og palleborde kunne spille ”Verdensmålsspillet”. Selve spillet handler selvfølgelig om de 17 Verdensmål, og gør dig klogere på, hvad de indeholder. Man bestemmer selv den ønskede varighed og kan spilles af alle fra 10 år og op.


Bliv klogere på biodiversitet
Lær mere om biodiversitet og hvorfor der er så mange fordele ved fx at lade haven gro. På den måde øges biodiversiteten lokalt. Udstillingen vil med billeder og information forklare, hvor grundlæggende biodiversiteten er for hele vores økosystem. Den vil fortælle, hvor vigtig mangfoldigheden er af levende organismer på land og i vand.

Vi glæder os til at se dig!

Vinterferie

Se flere events her

Zhiki Sushi
Læs mere
Peter Beier café
Læs mere