Børnenes Trafikskole

Dato
onsdag d. 3. juli -
tirsdag d. 6. august
Lokation
Torvet

Børnenes Trafikskole program


Spænd hjelmen

3. juli og 6. august kl. 15-17
Uanset om du kører med støttehjul, på sofacykel, eller sidder i ladet af familiecyklen, skal hjelmen på! Den skal hverken sidde på sned, falde ned i øjnene, eller føles kvælende, for der er faktisk en helt korrekt måde at bære sin cykelhjelm – og det kan du lære om på RO's Torv. Tag din hjelm med dig og få tjekket om den passer dig og hvordan og hvordan du sætter den rigtigt. Du kan også lære hvordan du finder frem til den perfekte hjelm til alle familiens hovedstørrelser.

Cykeltjek

11. juli kl. 11-13
En stemt ringeklokke, det optimale lufttryk i dækkene og en smurt kæde er alle ting, der er vigtige for en god tur på cyklen. Men helt afgørende er alt det, der holder os sikre og trygge i trafikken! Tag din cykel med på RO's Torv og få tjekket, om du har alle de rigtige reflekser, styr på bremserne og din cykel altså lever op til de lovpligtige krav. Så er det bare at spænde hjelmen og drømme om medvind på cykelstierne.

Bamse Betjent

23. juli kl. 11-13
Det er ikke kun veje og stier, der kan være svære at navigere igennem, men love, regler og gode tips kan føles som en labyrint, når man er ny i trafikken. På RO's Torv kan du møde selveste Bamse Betjent, der ved alt om trafik og svarer på spørgsmål og forklarer, så alle kan være med – du kan også få en bamse-krammer og en high five med på vejen.

Badgeworkshop

31. juli kl. 15-17
Kom til badgeworkshop med Bamse Betjent og lav et sejt badge, der kan sættes på trøjen, rygsækken, eller jakken.

Se flere af sommerens aktiviteter

Børnebillet i fuld fart 
Læs mere
Prøv den sjove cykelbane
Læs mere
Leg & lær med Rådet for Sikker Trafik
Læs mere