Black Weekend 25. - 27. november

Black Friday 25. november åbent fra kl. 8 - 22

Dato
fredag d. 25. november
Tidspunkt
08:00
-
22:00

Black Weekend på RO’s Torv 

Tag til Black Friday og Black Weekend på RO’s Torv den 25. - 27. november. På selve Black Friday holder vi åbent fra 8-22, så du har god tid til at gå på opdagelse i de fantastiske tilbud i vores mere end 60 butikker.

Tag en ven, din familie eller kæreste under armen, og besøg RO’s Torv. Du kan næsten ikke undgå at blive revet med af stemningen, når du besøger alle vores butikker til Black Friday. Du kan også komme til fest på Torvet med candyfloss, popcorn, ballondyr og goodiebags til børn fra kl. 19.00. Vi håber på at se dig!

RO’s Torv holder Black Friday

Glæder du dig allerede til vilde priser og hyggelig shopping til Black Friday? Så hold øje med vores hjemmeside. Vi løfter nemlig allerede sløret for vores Black Weekend tilbud onsdag den 23. november. 

Dermed har du god tid til at planlægge, hvilke tilbud du vil gå efter, når vi slår dørene op til Black Friday. Vores mange butikker glæder sig til at tage imod dig med nedsatte varer og god service. Sæt derfor et stort kryds i kalenderen, og kom forbi RO’s Torv til gode tilbud.

Find gaver til vanvittige priser

Hvis du elsker at shoppe, er Black Friday og Black Weekend det oplagte tidspunkt at slå dig løs. Her finder du nemlig imponerende tilbud i vores mange butikker. Det betyder, at du både kan finde tøj og mode, møbler samt beauty til fordelagtige priser. Det kan næsten blive svært ikke at fylde indkøbskurven.

Eller hvad med at få styr på dette års julegaver? Når du benytter dig af det store udvalg af lækre varer på tilbud, kan du nemlig give fantastiske gaver - uden at tømme kontoen. Det kan altså være en stor fordel at udnytte mulighederne på Black Friday. 

Forkæl dig selv, eller en du har nær, med flot tøj, spændende elektronik og praktiske sko fra butikkerne på RO’s Torv. Hvad end du vil have styr på julegaverne eller ej, så kan du opleve gode tilbud til enhver smag her. 

Besøg RO’s Torv i Roskilde til Black Friday og Black Weekend!

RO’s Torv byder nemlig også på smagfulde spisesteder, hvor du kan tilfredsstille maven. 

Hvad end du trænger til det helt store måltid, eller om du blot mangler en hurtig kop kaffe og en nem bid mad, så kan du finde noget her. På den måde kan du hurtigt blive klar til at shoppe videre. Dermed går du ikke glip af de gode tilbud på RO’s Torv. 

Bliv inspireret af det store udvalg af vilde tilbud i vores butikker. Og når du vælger at besøge os til Black Friday, har du god grund til at give dig god tid. De udvidede åbningstider sørger nemlig for, at du ikke løber tør for tid.

Vi glæder os til at se dig.

Gratis parkering

Vi tilbyder altid 2 timers gratis parkering.

Læs mere