Hent din pakke på RO's Torv

Postnord

I Føtex kiosken er det muligt at sende og afhente pakker, købe frimærker samt postlabels. Det betyder, at du kan hente pakker i Føtex, som er bestilt til direkte afhentning på posthuset. Alle posttilbud kan benyttes i Føtex kioskens åbningstid kl. 7-21 alle dage.

Pakker bestilt til hjemadressen, der ikke kan afleveres, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor du i dag er vant til at hente dine pakker.

Postnords pakkecenter er placeret i Føtex kiosken.

Instabox

Instabox er en fragttjeneste, hvorfra du kan hente og returnerer pakker, som du finder hos udvalgte webshops. Din pakke bliver som regel leveret i pakkeboksen samme dag, som du bestiller. 

Pakkeboksen kan benyttes i RO's Torvs åbningstid. 

Sådan fungerer Instabox

1. Vælg instabox, når du bestiller varer online

2. Du modtager en sms med tracking-link og pinkode

3. Hent din pakke nemt og hurtigt i instaboxen på RO's Torv, når det passer dig. Du skal ikke stå i kø ved et udleveringssted. 

Din pakke ligger i boksen i tre dage (helligdage regnes som halve dage). Efter tre dage hentes  pakken hjem på lageret, og du kan så inden for 10 dage bestille en ny levering til samme eller et andet skab, uden ekstra omkostninger. Instabox giver dig altid besked, dagen inden pakken kan afhentes, og du kan altid kontakte Instabox, hvis du har særlige ønsker.

Returner uden problemer

1. Opret en returpakke via dit tracking-link eller med telefonnummer og pakke-ID

2. Du modtager en pinkode på sms, som du skal bruge til at åbne pakkeboksen og sætte pakken tilbage i instaboxen.

instabox er placeret overfor Imerco Home.

Budbee Box

Budbee Box er en smart og grøn leveringstjeneste hvor dine pakker leveres til din valgte Box på den grønneste måde. Du modtager en kode fra os, som du bruger til at åbne din Budbee Box, så du kan hente pakkerne lige når det passer dig!

Budbee Box er placeret overfor Imerco Home ved siden af Instabox.

Parkering

Vi tilbyder altid 2 timers gratis parkering.

Læs mere