Smart modetøj til drenge og piger str. 8-16 år
Hos Trendstar har vi moderigtigt tøj til drenge og piger i str. 8-16 år. Du finder et stort udvalg af mærkevarer til favorable priser. Vi har mærketøj fra blandt andet Cost:bart, D-xel, Tommy Hilfiger, Hound, Calvin Klein, PRIIME, Levi’s, Petit By Sofie Schnoor og Melton. Udvalget består bl.a. af de nyeste trends inden for bukser, bluser, jeans, jakker, trøjer, cardigans, hættetrøjer, t-shirts.

Tøj til hverdag og særlige lejligheder
Vi har det fedeste hverdagstweentøj, men hvis der er brug for tøj til en festlig lejlighed, finder du altid både en skjorte eller en fin kjole. Fra januar til marts har vi desuden et stort udvalg af konfirmationstøj hos Trendstar til både drenge og piger. Du kan se udvalget af vores konfirmationstøj, samt resten af vores tøj, online på vores hjemmeside, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er opdateret på de seneste nyheder, tilbud m.m.

Besøg vores butik på RO’s Torv
I butikken står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde det rette tøj til enhver begivenhed, for vi har stor ekspertise, når det kommer til mode til drenge og piger i alderen 8-16 år. Husk at du også kan købe gavekort hos os, som helt sikkert vil glæde et ungt menneske du holder af. Vi glæder os til at servicere dig!

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt