Modetøj til mænd fra kendte brands
Hos Tøjeksperten finder du herretøj fra alle de kendte modebrands såsom Bison, Björn Borg, Lindbergh, Eterna, Junk de Luxe, JBS og mange flere. Vi får ofte nye varer ind af døren, så vores sortiment er opdateret med de nyeste kollektioner. Vi har blandt andet mange flotte klassiske habitter, skjorter, slips, t-shirts, trøjer, undertrøjer m.m. Du kan melde dig ind i vores medlemsklub, Klub Tøjeksperten, hvor du kan optjene point på alle dine køb, se dine kvitteringer og køb, modtage nyheder på mail og sms, samt deltage i spændende konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier.

Nyheder i butik og på hjemmesiden
Vores website er altid opdateret med de nyeste kollektioner, så du kan få inspiration til når du skal have et stilsikkert look til arbejdet eller lækkert tøj til din fritid. Find os også på facebook, hvor du kan følge med i vores hverdag, deltage i konkurrencer og se nyheder fra Tøjeksperten.

Besøg vores butik på RO’s Torv
I vores butik får du altid kyndig rådgivning omkring størrelser, materialer, pasform og trends af vores imødekommende personale. Har du fundet det perfekte par bukser i livvidden, men passer længden ikke? Så har vi i Tøjeksperten en skrædder tilknyttet, som altid gerne hjælper med at lægge tøj op. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt