Alt i kvalitetstøj til jobbet eller hverdagen
Suitmeup har en mangeårig baggrund i herretøjsbranchen og har dermed den viden og serviceniveau det kræver at være ekspert på markedet. Vores udvalg er bredt, og vi har alt fra blazere og butterflies til strik og skjorter. Desuden har vi et meget stort udvalg de fedeste jeans, så du er sikker på at finde lige den model og farve, der passer dig. Hos Suitmeup er vi specialister i at klæde mænd flot på, uanset lejlighed, og det er vi stolte af.

Stort udvalg af kendte mærkevarer
Vores store udvalg dækker over en række kendte mærkevarer såsom Bertoni, Selected, Minimum, Diesel, Only & Sons, Bruun & Stengade, Duffel & Rums, It´s og Strellson. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og har derfor kun varer fra mærker, der lever op til vores standard. På vores hjemmeside kan du se udvalget af tøj, og her har du ligeledes mulighed for at skrive dig op til vores nyhedsbrev, finde kontaktinfo og meget mere.

Kom forbi vores butik på RO’s Torv
I vores flotte butik på RO’s Torv i Roskilde står vores eksperter i herretøj klar til at rådgive, inspirere og hjælpe dig med at finde det rette herretøj til den rette lejlighed. Skal du give en gave, men er du i tvivl om hvad, har du ligeledes mulighed for at få udstedt et gavekort til butikken. Vi glæder os til at servicere dig!

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt