Eksklusive mærker til moderne mænd

Mr. Møllbach er Roskildes største mærkevarebutik til mænd. Hos os finder du et omfattende sortiment fra anerkendte modebrands som eksempelvis Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Sand, Eton, Stenströms, Björn Borg, Calvin Klein og Replay. Hvad enten du leder efter nye skjorter, pullovers, jeans, poloshirts, jakker eller andet tøj til mænd, finder du det hos os. Vi har samlet de største fashionbrands og derfor tør vi næsten garantere, at vi også har noget, der passer til din stil. Vi hjælper også altid meget gerne med bestillinger, hvis du søger noget vi ikke har i butikken. Hos Mr. Møllbach kan du finde komfortabelt tøj til de afslappede dage, stilfuldt tøj til de travle arbejdsdage, og ikke mindst et stort udvalg af tøj til både fest og fritid. Vi har fokus på den kvalitetsbevidste mand, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet, pasform eller design.

Glæd en du har kær
Du kan købe gavekort til venner, familie og bekendte i vores butik på RO’s Torv. Vores gavekort er den ideelle gave til ham, der har alt, da modtageren frit kan vælge, hvornår gavekortet skal bruges og til hvad. På facebook kan du se nye kollektioner, events og deltage i konkurrencer. På instagram kan du ligeledes følge med i nye trends m.m.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
I Mr. Møllbach står vores venlige og fagudannede personale altid klar til at rådgive dig om kvalitet, design, trends og klædelighed. Sammen kan vi finde nye nøgleitems, som passer perfekt ind i din garderobe, eller vi kan skabe en stil, som passer bedre til din person og figur, ud fra vores store udvalg af mærkevarer. Velkommen til Mr. Møllbach på RO’s Torv i Roskilde.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt