Krifa gør en forskel for god arbejdslyst
Krifa er hver dag i kontakt med hundredvis af danske lønmodtagere, som vi hjælper videre i deres arbejdsliv. Hos Krifa hjælper vi jobsøgende videre i job, inspirerer til udvikling i arbejdslivet, hjælper når der er juridiske problemer og vi guider vores kunder i karrieresamtaler og trivselssamtaler.

Kristelig a-kasse og fagforening
På vores hjemmeside kan du læse meget mere omkring vores fagforening og a-kasse, samt hvordan vi kan hjælpe dig i din faglige karriere. Ud over a-kasse og fagforeningens fordele, kan du som medlem af Krifa opnå en række unikke medlemsfordele såsom karriererådgivning, udvidet advokathjælp samt invitationer til en masse arrangementer og webinarer. Som Krifa medlem har du desuden mulighed for at tegne attraktive forsikringer, få lønsikring og meget mere.

Kom forbi vores kontor på RO’s Torv i Roskilde
Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om det handler om arbejdskonflikter, karriererådgivning eller noget helt tredje. Du er velkommen til at komme forbi vores kontor på 2. sal på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt