Effektivt boligsalg
Du får mange fordele ved at vælge at sælge din bolig gennem Home RO’s Torv. Vores ejendomsmæglere yder altid en stor målrettet indsats for at få solgt din bolig hurtigst muligt. Vi har en tæt dialog med køber og sælger under hele processen, så forløbet er transparent for begge parter. Hos Home RO’s Torv får du altid en gratis salgsvurdering af din bolig, inden du sætter den til salg, og sammen med mægler sættes en realistisk salgspris af din bolig. Til salg er for os kun næstbedst – det er solgt, der tæller. Derfor har vi også en ”solgt eller gratis”-politik, som sikrer, at du som sælger ikke kommer til at betale før din bolig reelt er solgt.

Køb af bolig
Skal du ud og købe en bolig? Home RO’s Torv hjælper dig med dit boligkøb, så du finder den bolig, der bedst muligt matcher dine behov. Vi har et stort køberkartotek, som du kan blive skrevet op i, så du får mails, hver gang der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Når du tilmelder dig køberkartoteket, kan du også vælge at blive kontaktet af din mægler, som sender specielt udvalgte boliger til dig, som endnu ikke er kommet på nettet – på den måde kan du være en af de første, der får muligheden for at købe drømmeboligen.

Kom forbi vores butik på RO’s Torv
Er du på udkig efter en kompetent ejendomsmægler, som tager dine behov og ønsker seriøst? Så er Home RO’s Torv altid klar til at rådgive og hjælpe dig til at finde den rette bolig. Vores store boligkartotek indeholder mange boligtyper i alle prisklasser og placeringer, så der er noget for enhver. Kom forbi vores butik og få en uforpligtende snak med vores mæglere.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt