Kvalitet indenfor e-cigaretter, væsker og tilbehør

I 2011 startede SMOKE-IT som en enkeltmandsvirksomhed, og har siden hen ekspanderet med en webshop og mere end 30 landsdækkende butikker. Med vores mange års erfaring i branchen har vi ikke blot samlet en masse viden, men også samlet de bedste kvalitetsprodukter. Vi er derfor én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af e-cigaretter og udstyr, og det er vores vigtigste mission, at sørge for at give vores kunder den komplette serviceoplevelse.

Hos SMOKE-IT går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Hvorvidt du er nybegynder og overvejer at kvitte cigaretterne, eller om du er en erfaren damper, så finder du hos SMOKE-IT et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse. I vores butik kan du forhøre dig ad om valg af e-cigaretter, det nyeste udstår på markedet eller få en gratis smagsprøve på flere af vores e-væsker. Vi er i stand til at give dig den bedste service og mest kompetente rådgivning, du har brug for i forbindelse med valg af e-cigaretter eller -udstyr.

SMOKE-IT er i tæt samarbejde med sikkerhedsstyrelsen og derfor kan vores kunder være sikre på, at alle vores produkter er godkendte til salg i Danmark, under de danske TPD regler. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken på RO’s Torv.

 

 

Til butiksoversigt