Alt indenfor computerspil og loot
GameStop+ er verdens største forhandler af TV-spil, computerspil og tilbehør. Vores stadig voksende sortiment af spil, garanterer, at der er noget for enhver smag og alder. Vi laver også vores egne produkter i eget navn, som tilbydes til fordelagtige priser. Vi elsker at nørde spil og deler vores passion og engagement med vores kunder. Halvdelen af butikken er fyldt med det fedeste loot (spil- og filmmerchandise) – vi har alt fra t-shirts, caps og tasker til de populære Pop-figurer.

Et stort univers af spil online
På vores hjemmeside finder du et stort spilunivers. Her kan du finde alt fra trailers til de nye spil på markedet, anmeldelser af spil samt inspiration til nye, spændende spil. På vores facebookside kan du like os og få alle de seneste nyheder, læse om events, konkurrencer og meget mere. Vi har også en YouTubekanal dedikeret til spil, spilletrailers m.m. Du kan melde dig ind i GameStop+ og få tilbud, invitationer til events samt være en del af GameStop+ loyalitetsprogrammet.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
I vores butik på RO’s Torv i Roskilde er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning – uanset om du er ude efter en gave eller et nyt spil til dig selv. Og vi tager gerne imod dine brugte spil, så længe de er i god stand. Velkommen til GameStop+.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt