Det bedste modetøj fra de største mærker hos Schack & Thorsted på RO’s Torv
Hos Schack & Thorsted finder du det bedste modetøj fra de største mærker til kvinder i alle aldre. Vi har altid et stort udvalg af kollektioner til kvinder fra alle de bedste mærker – fx Mos Mosh, Odd Molly, Gustav, Parajumpers, Wolford, Charlotte Sparre, Johnny Was og Wolford. I vores butik på RO’s Torv i Roskilde finder du en bred vifte af alsidige stilarter, som du selv kan sammensætte og derved skabe din egen stil og fremhæve dit personlige look. Vi har nemlig altid de seneste, banebrydende styles og designs fra de førende mærker på bøjlerne – så hold øje med vores instagram og facebook, hvor vi viser nyheder fra vores mærkers kollektioner frem. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil holde dig opdateret med de seneste nyheder og events i butikken.

Fremhæv dit personlige look med fedt modetøj
Personlig betjening er i højsædet hos Schack & Thorsted. Uanset om du mangler et look til jobbet, festen, forretningsrejsen eller du bare gerne vil forny din garderobe, står vi klar til at guide dig frem til det helt rigtige look. Vi fungerer nemlig som din personlige stylist, og hjælper dig gerne med at fremhæve dine allerbedste sider med et bredt udvalg af fedt modetøj fra nogle af de største mærker, der giver dig et fuldendt look, som matcher din stil, type og personlighed – uanset alder.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Lige meget om du vil opdatere din garderobe med den seneste mode, eller skal bruge et særligt outfit til en speciel lejlighed er du altid velkommen hos os i Schack & Thorsted på RO’s Torv i Roskilde. Her står vi klar til at guide dig til et fuldendt look, der matcher din stil, type og personlighed. Du kan også indlevere dit rensetøj hos os, så sørger vi for at det bliver renset for dig.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt