Moderne skandinavisk design
Samsøe & Samsøe er skandinavisk design, når det er bedst. Samsøe & Samsøe har hovedkontor i København og er dermed placeret lige i hjertet af de skandinaviske modehovedstæder, hvor den sidste nye inspiration hentes i gadebilledet. Kollektionerne er unikke og genkendelige for mærket og har et internationalt touch over sig. Vores tøj er skabt af kvalitetsmaterialer og henvender sig til kvinder og mænd, som går op i at være moderigtigt klædt på uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med Samsøe & Samsøe får du masser af rock’n’roll-attitude i et urbant format.

Lækre designs og styles til enhver lejlighed og årstid
Samsøe & Samsøe har tøj til alle årstider og lejligheder – se fx udvalget af jakker til overgangsperioder og kolde dage eller underdele lige fra almindelige bukser, stilede chinos, jeans og shorts til undertøj og sko med moderne twists og dansk design. Sortimentet indeholder både casual hverdagsstyles og festlige styles såsom kjoler, skjortebluser m.m. Stilen på kollektionerne spænder fra mørk og rå til de sommerlige pangfarver med et blødere look.

Samsøe & Samsøes onlineunivers
Du har mulighed for at blive inspireret i Samsøe & Samsøes onlineunivers – se fx de aktuelle kollektioner på vores hjemmeside eller følg med på facebook, hvor vi jævnligt opdaterer omkring nyheder, events og konkurrencer. Du har også mulighed for at melde dig ind i vores kundeklub, Samsøe Friends, som giver dig en række fordele som medlem i form af rabatter, nyheder og eksklusive events.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt