Trendy modetøj til kvinder fra internationale mærker
Hos Message på RO’s Torv i Roskilde finder du modetøj og accessories til stilbevidste kvinder. Vi forhandler mærker som Global Funk, mbyM, Pavement, Minimum, Just Female, Second Female, Erbs, Gardenia og mange flere. Vi får jævnligt nye varer i butikken, så der er altid en god undskyldning for at komme forbi. Vi har styr på de seneste trends og står altid klar til at rådgive vores kunder professionelt herom.

Opdag Message Fashion Insider
Kommer du forbi vores butik på RO’s Torv i Roskilde, kan du melde dig ind i vores kundeklub, Message Fashion Insider, som giver medlemmer eksklusive fordele. Som medlem af klubben får du invitationer til specielle events og er du studerende giver vi 10% rabat. Besøg gerne vores hjemmeside, facebookside og instagram for at se de nyeste kollektioner og finde inspiration til dit næste outfit.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Hos Message finder du altid det du skal bruge for at få et stilfuldt og moderne look – og har du brug for inspiration, står vores personale altid parate til at hjælpe dig med at finde de rigtige items. Vi pakker gaver pænt ind og sætter også gerne et byttemærke på. Så besøg os på RO’s Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt