En verden af luksus
Hos Hunkemöller træder du ind i en verden af fashion, luksus og forførelse. Hunkemöllers omfattende kollektion af lingeri er inspireret af de nyeste tendenser og tilbyder dig mange valgmuligheder. Hunkemöller har ud over lingeri også nattøj, homewear, badetøj, strømper og trendy accessories. Pasformen er designet til at dække vores kunders behov. Vi forstår vores kunder og giver dem den service de fortjener. Hunkemöller beviser, at fashion, luksus og kvalitet er til at betale.

Få professionel rådgivning til at vælge det rette lingerie
Hos Hunkemöller får du professionel rådgivning til at finde den rette pasform på dit næste lingeri. Vores fornemmeste opgave er at få dig til at føle dig tilpas ved at hjælpe med at finde den rette størrelse, så undertøjet sidder perfekt. Vi får ofte nyheder fra de seneste kollektioner i butikken, så der er altid en undskyldning for at komme forbi og se de fine nye ting. På vores hjemmeside finder du inspiration, du kan melde dig ind i vores kundeklub og hente vores app.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Skal du bruge nyt lingeri, eller et specielt sæt undertøj til en du har kær? Så er du altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Her står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring sæsonens trends og tendenser, og finde lige netop det, der passer præcis til din stil og dine mål.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt