Smagsoplevelser du husker
Hos Roskilde Vin har vi et stort udvalg af specialprodukter i god kvalitet, som alle giver en særlig smagsoplevelse. I vores butik på RO’s Torv i Roskilde har vi et bredt udvalg af kvalitetsvin, specialristet kaffe, økologisk the, chokolade, håndlavede lakridser, bolsjer, krydderier og meget mere – og alle vores produkter er nøje udvalgte, så standarden altid er i orden.

Vi har en holdning til god smag
Mener du også, at livet er for kort til dårlig kaffe og tynd vin, er du havnet det rette sted. Roskilde Vin forhandler udelukkende kvalitetsprodukter, som vi selv har lyst til at nyde. Uanset om du er ude efter øl, vin, kaffe eller chokolade, kan vi hjælpe dig med at finde noget til din smag. Vi har udvalgt nogle af de bedste produkter på markedet, så du kun behøver at gå ét sted hen, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af – det er vores holdning til god smag.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Du er altid velkommen i butikken på RO’s Torv i Roskilde, hvor vores dygtige personale er klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning. Du kan også kigge på vores hjemmeside, hvor vi informerer om spændende nyheder!

Vinbar
Du kan købe glas vin, øl, saft, gin/tonic m.m. og sætte dig i baren og nyde det. Kom ind og få en god smagsoplevelse. I november og december har vi Sjællands bedste Gløgg på kortet!

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt