Triumph

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

Skønt lingeri af bedste kvalitet og i smukt design.

Hos Triumph på RO’s Torv i Roskilde har vi et stort udvalg af maxi-trusser, bh’er og panty-modeller samt hipster-slips og body. Hvad end du er på udkig efter lingeri eller fx shapewear, har vi hvad du søger. Shape Sensation smyger sig blidt om din krop og giver dig en fortryllende silhuet. Opdag Triumph shapewear med dets ekstravagante farver og innovative design – et must have under tætsiddende tøj. Eller skulle det være forførende lingeri? Lingeri til særlige øjeblikke findes fra Triumph Florale.

Triumph har altid sæsonens nyeste must haves

Tag på opdagelse i en forførende verden af lækkert lingeri, sexet og romantisk nattøj og drøm dig væk til varmere himmelstrøg, når du ser vores badetøj. På vores hjemmeside kan du se et udvalg af vores produkter, og lade dig inspirere før du besøger os på RO’s Torv. Undertøj fra Triumph holder din krop på plads, imens det fremhæver dine bedste sider. Du finder både feminine, dekadente og kvindelige designs med søde, sensuelle og sexede detaljer. Fælles for alt undertøjet er, at det er yndefuldt og behageligt at bære. Kom ind i vores butik på RO’s Torv i Roskilde og lad dig fortrylle af forførende detaljer og farver, der smyger dig blidt om kroppen i en hyldest til kvindelighed. På vores facebookside kan du følge med i nyheder, deltage i konkurrencer og meget mere.

Få undertøj som passer dine mål

Hos Triumph kan du komme ind og få lavet en fitting, så kan få undertøj, som passer dine mål og sidder perfekt. Du kan også booke din fitting hjemmefra igennem vores hjemmeside. Al vores personale er klar til at give dig den bedste rådgivning, når du skal finde den rette størrelse, model eller farve på undertøj til dig selv eller en du har kær.

Lignende butikker

Bonde Boutique
Læs mere