Tamaris

Se på kort
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Danmarks eneste Tamaris butik finder du her
Ro’s Torv’s største skobutik udelukkende til kvinder
Sko med farver og spændende detaljer til kvinder der tør lidt mere
Aase & Lene ligger gerne vandret for at hjælpe lige dig

Kvalitetssko i smart design

Tamaris sko er fremstillet i en høj kvalitet med moderne design for øje og skoene er produceret med teknologier, der er specielt udviklet til kvinder, som har fokus på komfort og er skånsomme mod fødderne. Vi tager ergonomi alvorligt og har derfor udviklet teknologier, som Antishokk, der er en hælteknologi som skåner din rygsøjle mod stød, Dou Tex, som gør skoen vandafvisende, Touch it, der aflaster presset på fodens trædepude og Varioshaft, som er en elastisk sektion i skoen, hvis formål er at skoen bedre kan tilpasse sig formen på foden. Alle teknogierne er skabt for at øge komforten og skåne dine fødder mest muligt.

Sko til enhver lejlighed

Tamaris har sko til enhver lejlighed. Du finder alt fra komfortable hverdagssko og sandaler til festlige pumps og stiletter. I butikken har vi noget for enhver smag – uanset om stilen skal være rå, klassisk eller ekstravagant. På vores hjemmeside kan du se udvalget af sko og læse mere om kvalitet, materialer og komfort, og på facebook kan du følge med i nyheder, deltage i konkurrencer og meget mere.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde har vi et stort udvalg af sko, støvler, pumps, stiletter m.m. Vores dygtige personale er altid klar til at vejlede dig til at finde den bedste sko og den rette størrelse til dit behov. Uanset om du er ude efter et par nye sko til dig selv eller en du har kær, er du altid velkommen i vores butik. Vi udsteder ligeledes gavekort, som du kan glæde andre med.

Lignende butikker