Sportmaster

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
I mere end 40 år har SPORTMASTER været danskerens foretrukne sportskæde
Professionel vejledning
Stort udvalg fra de største og bedste mærker som fx Nike, adidas, Hummel, Asics og mange flere.

Få mere ud af din sport med Sportmaster 

I Sportmaster på RO’s Torv kan du udforske et stort udvalg af lækkert sportsudstyr og træningstøj. Her er der både noget for store og små, så hele familien kan deltage i sjove hobbyer og aktiviteter, som fodbold, tennis eller svømning. 

Sportmaster har udstyr til et hav af sportsgrene 

Uanset hvilken sport, du dyrker, så er det vigtigt, at udstyret er i orden, og at dit træningstøj sidder behageligt. Dårlige sko kan give trælse skader på sigt, og din træning bliver sjovere, hvis tøjet er rart at have på. Så kan du nemlig også præstere endnu bedre.

Sportmaster har sportsudstyr til den aktive familie. Det gælder både for børn og voksne, hvor du kan få tøj og tilbehør til sportsgrene som:

  • Padel 
  • Yoga
  • Fodbold 

Du kan altså både få udstyr til de mere klassiske aktiviteter, som tennis og løb, samt til nyere sportsgrene. I Sportmaster kan du blive godt klædt på til din hobby.

Find dine yndlingsmærker i Sportmaster

I Sportmaster kan du få udstyr fra en lang række kendte brands, som:

  • Nike 
  • Adidas 
  • Hestra 

Butikken har udstyr til et hav af sportsgrene. Hestra er eksempelvis kendt for at lave fantastiske handsker til skiløb, hvorimod Nevica laver fantastisk outdoor-tøj. Du kan altså finde alle dine favoritter i Sportmaster. 

Besøg Sportmaster og vores mange andre butikker på RO’s Torv. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige.

Telefon: 55 40 99 20
Besøg vores website

Lignende butikker