Copenhagen Luxe

Se på kort
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Dametøj i gode materialer
Nye styles hver uge
Inspiration til hjemmet
Udelukkende danske mærker

Dansk mode med et twist af vintage på RO’s Torv

Hos Copenhagen Luxe kan du altid finde den nyeste danske mode med masser af feminine detaljer og et twist af vintage. For os er det vigtigt, at de råvarer vores tøj produceres af, samt vores produktionsmetoder, er af høj kvalitet. Derfor produceres tøjet fra Copenhagen Luxe delvist på vores egen fabrik.

Kvalitetstøj med unikke detaljer

Vi er specialister i specielle indfarvninger og forarbejdninger af tøjet, så det giver et flot vintagelook. Derfor finder du altid kvalitetsmodetøj med unikke detaljer, og kan nemt skabe din egen unikke stil når du besøger Copenhagen Luxe. Vil du have nyheder om vores nyeste kollektioner og hvornår de lander i butikken, eller vil du søge inspiration før du besøger vores butik på RO’s Torv i Roskilde, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores hjemmeside.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du er altid velkommen til at besøge vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Lige meget om du er på udkig efter et vintage-twist på din garderobe, om du skal bruge et unikt outfit til en særlig lejlighed, eller du blot er ude for at søge inspiration, står vi klar til at byde dig velkommen, og vejlede dig i Copenhagen Luxes verden af unikt, feminint modetøj.

Telefon: 42 64 63 80
Besøg vores website

Lignende butikker

Samsøe & Samsøe
Læs mere