Car Love

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Car Love - Nem & effektiv bilvask.
Klar dine gøremål og kom retur til en rengjort bil.
Kvalitetshåndvask af din bil med sublim personlig service.
Konkurrencedygtige priser, book din bilvask allerede nu på carlove.dk.

Få håndvasket din bil

Hos Car Love er de dedikeret til at skabe gode kunde oplevelser. Car Love håndvasker biler med kærlighed. Alt sammen for at give deres kunder bedre tid, til de mange andre gøremål i både hverdagen og weekenden. Brug din tid rigtigt. Car Love har løsningen. Aflever din bil hos Car Love på RO’s Torv, klar dine gøremål og kom retur til en rengjort bil! Car Love leverer den bedste personlige service og den højeste kvalitet i markedet– og det til konkurrencedygtige priser!

Find Car Love i RO’s Torvs parkeringshus ved indgang Øst.

Book tid

Dagligdagen kan i forvejen være lige hektisk nok. Derfor har Car Love gjort det usandsynligt let for dig at få rengjort din bil imens du bruger tiden på noget helt andet. Få klaret dine indkøb, din træning, dit arbejde, et biografbesøg eller måske bare en dejlig kop kaffe på café. Eneste du skal gøre, er at booke din tid på carlove.dk.

Hvad koster det?

Car Love har flere behandlinger til din bil, som du kan vælge imellem. På carlove.dk kan du se hvor lang tid de enkelte behandlinger tager, så du kan planlægge ift. dine andre gøremål. Der er naturligvis forskel på hvor mange ressourcer og materialer, der skal bruges på at rengøre f.eks. en mikro bil i forhold til en firehjulstrækker og derfor har Car Love 5 pris- og tidskategorier. Det der er styrende for hvilken pris- og tidskategori din bil er i, baseres på din bils tilladte totalvægt.

Når du taster din bils registreringsnummer ind på bookingsitet carlove.dk hentes de relevante oplysninger fra færdselsstyrelsen så du bliver oplyst den korrekte pris og tidsangivelse.

Opret login

Opret din egen personlige brugerprofil og det bliver endnu lettere at booke tid, da dine stamdata ligger i systemet, så du ikke skal taste så meget hver gang. Så har du også nemt adgang til både at ændre/annullere dine bookinger samt se din historik og tidligere fakturaer.

Spar penge

Det kan være en fordel for dig at lave en abonnementsordning hos Car Love. Det kaldes Endless Love. Vælg mellem to abonnements-ordninger. Endless Fast Love, til dig der har brug for en hurtig forfriskning af din bil. Her får du ydermere 20% på alle behandlinger og tilvalg ekskl. System X Coating. Abonnementet fornyes hver måned. Eller vælg Endless True Love, når det bare skal være i orden. Til dig der gerne vil have din bil bliver helt ren! Du får ydermere 30% på alle behandlinger og tilvalg ekskl. System X Coating. Abonnementet fornyes hver måned. Læs mere om alle behandlingerne og tillægs-muligheder på carlove.dk.

En anden mulighed for at spare penge er ved køb af et Værdikort. Her sparer du op til 20 % på behandlinger hos Car Love. Værdikortet skal benyttes indenfor 12 måneder.

Car Love
Telefon 62 22 10 01
Besøg hjemmesiden 

Lignende butikker

Aaløse Marketing
Læs mere
ATM – Hæveautomat
Læs mere