Lækre køkkenprodukter og stort udvalg af tilbehør til hjemmet hos Imerco Home på RO’s Torv.
Vi er Danmarks største isenkramkæde, og hos os finder du alt i tilbehør til hjemmet. Hos Imerco Home på RO’s Torv fører vi mærker såsom Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Rosendahl, Bodum, BaByliss, Erik Bagger, Georg Jensen, Holmegaard, Global og Herstal. Vi går op i kvalitet og fører, ud over de mange populære kvalitetsmærker, også egne varemærker som du ikke kan finde andre steder end hos os – fx Cook & Baker og Casa.

Stort udvalg af kvalitetskøkkenredskaber og lækre gaveartikler
Lige meget om du er på udkig efter lækre nye køkkenprodukter til dig selv, eller du er ude efter gaveinspiration, kan du være sikker på at finde det i Imerco Home. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at lade dig inspirere af det seneste nye tilbehør til hjemmet. Eller tilmeld dig vores kundeklub, og få masser af fordele hos Imerco Home på RO’s Torv.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
Har du brug for inspiration, skal du opdatere dit køkken eller skal du finde en gave? Vi har mere end 85 års erfaring indenfor isenkræmmerfaget, og står altid klar med kompetent rådgivning om køkkenudstyr, dekoration, gaveartikler, vaser og lysestager, når du besøger os på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt