Name it er inspireret af børn
Name it har forsynet familier med farverigt børnetøj siden 1986. Vores tøj bliver solgt til meget overkommelige priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Name it modellerne skabes af glade og omsorgsfulde mennesker, der er inspireret af børn. Vores børnetøj er både et sikkert og moderigtigt valg.

Efter mere end 25 år på markedet kender og forstår vi børn på tværs af religiøse og kulturelle grænser, og vores kerneværdier udspringer af børnenes fantastiske, kærlige og frie natur. Hos Name it er vores DNA baseret på et meget vigtigt element, nemlig Happy Caring People kulturen, som mærkes i vores produkter, der altid udtrykker humør og livsglæde – præcis som børnene. Sikkerhed er det, der først bliver tænkt ind i vores modeller, og vi har en streng politik for ansvarlig produktion.

Alt i børnetøj
Hos Name it har vi alt i børnetøj fra tøj til den nyfødte til str. 12 år. Du finder alt fra overtøj, regntøj, festtøj og undertøj til tilbehør. Vi har også økologisk børnetøj, som er produceret miljøvenligt og som ikke indeholder skadelige stoffer. Du kan melde dig ind i Club name it, som giver dig masser af fordele som fx invitationer til VIP_arrangementer, konkurrencer og masser af gode tilbud, og du kan følge os på facebook, instagram og pinterest eller se vores YouTubekanal, hvor vi præsenterer nye kollektioner og koncepter.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde
I vores butik på RO’s Torv i Roskilde, står vores venlige og veludannede personale altid klar til at rådgive dig om kvalitet, design og trends. Vi ved alt om børnetøj og forstår dit barns behov for beklædning i alle situationer.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt