Film skal ses i biografen
Hos Kino på RO’s Torv i Roskilde, viser vi altid de nyeste film i både 2D og 3D. Du får et bredt udvalg af film til både voksne og børn, da vi bestræber os på at have noget for enhver smag og alder. Du kan booke dine billetter online eller købe dem i skranken hos os. Kino er en moderne biograf, der siden den åbnede i 2003 er blevet opgraderet flere gange. Biografen blev i perioden mellem 2003 og 2005 opgraderet med digitale projektorer og servere til filmafviklingen. Alle salene fik i den forbindelse installeret Digital Dolby 7.1. I efteråret 2015 fik sal 1 installeret et nyt stort lærred på en kurvet ramme. Dette lærred er et såkaldt 4. generations lærred, som viser både 3D og 2D med samme høje kvalitet. Lærredet blev forøget fra 82 m2 til hele 109 m2.

Baby og Senior bio
Hos Kino har vi både baby bio og senior bio, som er specielle arrangementer vi afholder med jævne mellemrum. Baby bio er forbeholdt nybagte forældre og deres børn, og her vil filmene blive vist med dæmpet lyd og i dæmpet lys, og der vil være mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflasker. Senior bio er et biografkoncept for pensionister, efterlønnere eller andre, som har lyst til at nyde en god film om formiddagen. Vi har teleslynger for hørehæmmede, gode forhold for gangbesværede og handicappede og lyden i salen vil også være dæmpet. Kino er en meget handicapvenlig biograf. Alle sale har en kørestolsplads, og der er desuden elevator til alle salene, som ligger på 1. sal. Handicaptoilettet er i vores foyer.

Besøg os på RO’s Torv i Roskilde
I Kinos cafe kan der købes både kaffe, the og andre drikkevarer og i vores slikbutik kan der købes alt, hvad der skal til en hyggelig biograftur. Som kunde i Kino har man fri parkering i 4 timer, efter man har registreret sin bil på login-skærmene i vores foyer. Lige meget om du er til actionfilm, komedier, gysere eller tegnefilm, har vi helt sikkert en film for dig. Du er velkommen til at følge os på facebook. Vi udsteder også gerne gavekort til en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kino på RO’s Torv i Roskilde.

Kino har udvidede åbningstider ifm. helligdage og skolernes ferier.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt