sut

BABY LOUNGE

I RO’s Torvs Baby Lounge på 1. sal kan du i fred og ro amme og pusle dit barn. Tag panoramaelevatoren ved hovedindgangen og gå ned ad gangen forbi Ristorante La Rustica. Her finder du sofaer, puslepladser, mikrobølgeovn til at varme mælk, voksen- og børnetoilet samt legehjørne til de ældre søskene.

Du kan frit benytte vores Baby Lounge I butikkernes og restauranternes åbningstid. Ophold er udelukkende for familier med små børn, og RO’s Torv forbeholder sig ret til at bortvise andre uden naturligt ærinde.

Klik her og se billeder fra vores Baby Lounge!

wifi

FRI WI-FI

På RO’s Torv kan du altid komme gratis på internettet via din egen bærbare computer eller PDA med trådløst netkort. Vi tilbyder nemlig vores kunder fri Wi-Fi på Torvet og rundt om i gangene.

Sådan gør du
– Tænd din computer
– Find det trådløse netværk (typisk en knap nederst til højre på skærmen)
– Vælg hotspot ”RO’s Torv Free Wi-Fi”
– Når du starter din browser, bliver du automatisk dirigeret til startsiden – du har nu adgang til internettet

RO’s Torv har ikke mulighed for at yde support, hvis du ikke kan komme ind på internettet. Belast venligst ikke centrets personale med tekniske spørgsmål.

På RO’s Torv gælder de samme regler for brugen af internet som i alle andre åbne netværk.

Når du bruger RO’s Torv Free Wi-Fi, så accepterer du samtidig at overholde de danske love for brug af internet. Du må bl.a. ikke vise indhold, der kan støde andre mennesker omkring dig – fx erotiske sider.

Hold dig fortrinsvis til internetsider fra kendte firmaer eller organisationer. Hvis du søger efter ’useriøse sider’, gør du måske noget ulovligt og risikerer også at aktivere gemte virus og ødelæggende programmer. Vi kan ikke give en fast definition på, hvad ’useriøse sider’ er, men undgå så vidt muligt sider med porno, spil, chat, hacking, musik, video og lignende.

Du må kun downloade materiale, der ikke er i strid med gældende lovgivning og regler for bl.a. ophavsret.

Vigtigt
Du skal vide, at dit udstyr kan ses og bruges af andre, hvis du ikke har beskyttet det som anbefalet med fx lokal FireWall, antivirus-software m.v. NEWSEC og RO’s Torv fralægger sig ethvert ansvar for en sådan indtrængen.

toilet

TOILETTER

Toiletterne er placeret ved Trappe Øst (på 1. sal), ved Trappe Vest (i kælderniveau -1) og på 1. sal ved Kino. Der er ingen toiletter i stueplan.

korestol

HANDICAPFACILITETER

På RO’s Torv har vi 14 handicapparkeringspladser fordelt rundt om i parkeringshuset.

RO’s Torv har en kørestol, som kan lånes til brug i centret i butikkernes åbningstid mod et kontant depositum samt aflevering af legitimation. Kontakt Centerinformationen for at høre nærmere.

Handicaptoiletter er placeret samme steder som de almindelige toiletter – ved Trappe Øst (på 1. sal), ved Trappe Vest (i kælderniveau 1) og på 1. sal ved Kino.

Herudover er der elevatorer til de forskellige plan samt lifte de to steder i centret, hvor der er niveauskift, så også gangbesværede let kan bevæge sig rundt.

rogfri

RØGFRIT CENTER

RO’s Torv er et røgfrit center. Det betyder, at der også er rygning forbudt på alle cafeer og restauranter – det gælder også e-cigaretter.

Rygning er udelukkende tilladt helt udenfor, hvor der også er opstillet kummer som askebægre.

betjent

SIKKERHED & TRYGHED

På RO’s Torv er der lagt stor vægt på, at vores kunder kan føle sig trygge. Vagter fra Københavns Vagtgruppe er derfor til stede i centret, hvor de hver dag sørger for ro, orden og sikkerhed.

Du er velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Du kan også få fat i vagterne via Centerinformationen.

dokument

TILLADELSER

Hele RO’s Torv er privat område. Det er derfor ikke tilladt at hænge materiale op nogen steder i centret eller i p-huset. Herudover kræver fotografering, videooptagelse, spørgeskemaundersøgelser og uddeling en særlig tilladelse.

Kontakt Centerinformationen i god tid, hvis du ønsker at søge om en tilladelse. Læs desuden ordensreglerne her på siden.

info

ORDENSREGLER

Af hensyn til centrets kunder har RO’s Torv, i samarbejde med politiet og Roskilde Byråd, opstillet følgende bestemmelser, som er gældende i hele centret samt på udendørsarealet:

1. Centret er et fodgængerområde. Det er således ikke tilladt at medbringe cykler, knallerter eller lignende, eller benytte rulleskøjter, skateboard, løbehjul og lignende i centret. Cykler skal henstilles i cykelstativerne og knallerter på de hertil indrettede arealer.

2. Husdyr må ikke medtages i centret.

3. Henkastning af papir og affald samt forurening i øvrigt eller beskadigelse af bygninger, bænke, beplantning eller andre af centrets indretninger er ikke tilladt.

4. Det er ikke tilladt uden for centrets godkendte serveringsområder at indtage alkoholiske drikke (øl, vin og spiritus). Medbragt mad og drikke må heller ikke nydes på centrets område.

5. Det er ikke tilladt at færdes så synligt beruset i centret eller på dets område, at det kan give anledning til ulempe for andre eller genere andre ved tilråb eller på anden måde.

6. Omdeling af brochurer, interviews, propaganda, salg etc. samt erhvervsmæssig fotografering er ikke tilladt uden forudgående tilladelse.

7. Opsætning af plakater er ikke tilladt.

8. De tilsynsførendes anvisninger skal følges.

9. Rygning på centrets fællesarealer er ikke tilladt.

10. Det er ikke tilladt at bære tøj med rygmærke i centret.

Overtrædelse af ordensreglementet kan straffes efter politivedtægten.

returret

RETURRET

Et køb i en butik er en bindende aftale, og der er ingen regel i købeloven, der giver dig fortrydelsesret.

Mange af RO’s Torvs butikker tilbyder dog som en service, at deres kunder kan komme tilbage med varen og enten få pengene igen eller bytte til andre varer. Butikker, der tilbyder returret, vil normalt oplyse det på skilte i butikken eller trykke det på bonen.

Læs evt. mere på www.forbrug.dk

gave

KONKURRENCEBETINGELSER FOR FACEBOOK

Gælder for konkurrencer på RO’s Torvs facebookside.

Sådan deltager du
1. Spørgsmålet i facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

2. Vi kontakter vinderen på facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte RO’s Torv i privatbeskedfunktionen på facebook med kontaktoplysninger, så det kan aftales, hvornår præmien kan afhentes på RO’s Torv.

3. Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet kontaktet i kommentartråden. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til RO’s Torv inden for 5 hverdage efter, at vinderen er blevet kontaktet af RO’s Torv i kommentartråden, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes.

Man kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på facebook.

Præmien skal afhentes på RO’s Torv og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive valgt af et panel nedsat af RO’s Torv. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig.

Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien. Præmien vil derfor frafalde, og en anden vinder vil blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde, telefon 46 38 06 80. Ansatte på RO’s Torv, i RO’s Torvs butikker/restauranter og BOCCA har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på RO’s Torvs officielle facebookside.

Ansatte på RO’s Torv kan ikke blive udtrukket som vindere af konkurrencer.

Man skal være fyldt 18 år, for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med facebook.

Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

gave

KONKURRENCEBETINGELSER FOR INSTAGRAM

Gælder for konkurrencer på RO’s Torvs instagram.

Sådan deltager du
1. Likeinstagram opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

2. Vi kontakter vinderen på instagram med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her vil vinderen få besked om det videre forløb ift. hvor og hvornår præmien kan afhentes på RO’s Torv.

3. Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til RO’s Torv efter anvisningerne i privatbeskeden inden for 5 hverdage, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes.

Man kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på instagram.

Præmien skal afhentes på RO’s Torv inden den deadline, som oplyses direkte til vinderen, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive valgt af et panel nedsat af RO’s Torv. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Eventuelle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig.

Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter blive kontaktet med en privatbesked med yderligere information.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien. Præmien vil derfor frafalde, og en anden vinder vil kunne blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af RO’s Torv, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde, telefon 46 38 06 80. Ansatte på RO’s Torv, i RO’s Torvs butikker/restauranter og BOCCA har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på RO’s Torvs officielle instagramside.

Ansatte på RO’s Torv kan ikke blive udtrukket som vindere af konkurrencer.

Man skal være fyldt 18 år, for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med instagram.

Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.