Opdateret 28/1 – 2021: Grundet den seneste udmelding fra statsministeriet, forlænger RO’s Torv nedlukningen til og med 28. februar 2021. Der opfordres stadig til at danskerne køber ind én person ad gangen. Afstandskravet er forsat to meter. De opsatte pile i centret er sat med 2 meters afstand, så man stadig på forsvarlig vis kan handle dagligvarer samt købe Take Away.
RO’s Torvs fællesarealer udgør 4100 m2 og der må derfor opholde sig 420 pers. på fællesarealerne.

Opdateret 13/1 – 2021: Grundet den seneste udmelding fra statsministeriet, forlænger RO’s Torv nedlukningen til og med 7. februar 2021. Der opfordres stadig til at danskerne køber ind én person ad gangen. Afstandskravet er forsat to meter. De opsatte pile i centret er sat med 2 meters afstand, så man stadig på forsvarlig vis kan handle dagligvarer samt købe Take Away.
RO’s Torvs fællesarealer udgør 4100 m2 og der må derfor opholde sig 420 pers. på fællesarealerne.

Opdateret 5/1-2021: På RO’s Torv følger vi de opdaterede retningslinjer fra myndighederne. Forsamlingsforbuddet skærpes til kun fem personer. Derudover opfordres danskerne til at købe ind én person ad gangen. Afstandskravet ændres til to meter. De opsatte pile i centret er sat med 2 meters afstand, så man stadig på forsvarlig vis kan handle dagligvarer samt købe Take Away.

Opdateret 29/12: På RO’s Torv følger vi de opdaterede retningslinjer fra myndighederne. Derfor holder RO’s Torv lukket frem til og med 17. januar. Der vil stadig være mulighed at handle dagligvarer samt købe Take Away. Du kan holde dig opdateret her på siden.

Opdateret 16/12: På RO’s Torv følger vi de opdaterede retningslinjer fra myndighederne: Fra torsdag 17. december vil   RO’s Torv være lukket frem til 3. januar. Der vil stadig være mulighed at handle dagligvarer samt købe Take Away. Du kan holde dig opdateret her på siden.

Opdateret 07/12: På RO’s Torv følger vi de opdaterede retningslinjer fra myndighederne: Fra onsdag 9. december vil alle caféer og restauranter samt Sats og Kino RO’s Torv være lukket frem til 3. januar. Der vil stadig være mulighed for Take Away. Du kan holde dig opdateret her på siden. Derud over vil der forsat være opsat pile i hele centret, så man ved hvilken retning man skal gå i, samt plakater ved indgange om ensretning. Vi har ligeledes justeret antallet af kunder, der må være i centret.

Opdateret 04/12:  På RO’s Torv følger vi de opdaterede retningslinjer fra myndighederne: Fra mandag 7. december vil der være ensrettet i hele centret. Der vil være opsat pile i hele centret, så man ved hvilken retning man skal gå i, samt plakater ved indgange om ensretning. Vi har ligeledes justeret antallet af kunder, der må være i centret.

Opdateret 29/10: Husk mundbind eller visir, når du besøger RO’s Torv. Der kan være undtagelser – se mere her

Opdateret 23/10:  Fra torsdag 29. oktober skal du bruge mundbind eller visir i hele centret inklusiv vores restauranter. Kravet gælder til 2. januar 2021. Se mere her

Opdateret 28/9: Grundet den seneste udmelding fra Erhvervsministeriet, er der på RO’s Torv indsat ekstra opsynsvagter til at hjælpe folk med at huske at spritte af og holde afstand. RO’s Torvs fællesarealer udgør 4100 m2. Det betyder, at der pt. skal være 2 opsynsvagter på i butikkernes åbningstider – foreløbig frem til og med 18. oktober.

RO’s Torvs håndtering af Coronavirus

RO’s Torv overholder alle myndighedernes retningslinjer så du kan trygt handle hos os
Vi har har opdateret vores corona-skiltning i centret.

Vi har sørget for:

  • Skiltning ved indgange og på alle fællesarealer
  • Skiltning i alle butikker incl. afstandsmarkering
  • Sprit ved alle indgange
  • Speak ift. Covid-19 restriktioner
  • Ekstra rengøring og ekstra vagter.

Vi følger kundetallene nøje, så vi ikke overstiger det antal personer, vi max har fået lov til at være i centret på én gang. Vi henstiller til, at vores kunder handler i ydertidspunkterne for at undgå, at for mange mennesker samles på det samme tidspunkt.

Vi skal stadig passe på hinanden:

  • Hold afstand
  • Hold til højre
  • Brug håndsprit,
  • Brug mundbind/visir
  • Vask hænder

Vi kalder det Safe Shopping – Stay Safe!

Tak fordi I alle hjælper til.

Til aktiviteter