STØT DEN GODE SAG

Kun fredag 2. oktober:

  • Støt og vind! I butikker, der skilter med det, kan du  sprænge en ballon for 10,- og deltage i konkurrencen om masser af fede præmier! Beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
Lørdag 3. oktober og 4. oktober:

Mød Kræftens Bekæmpelse, køb blomster, kager og Støt Brysterne-merchandise. Prøv lykken i Vero Modas lykkehjul, køb et RO’s Torv shoppingnet, candyfloss osv.

Vores Spræng-en-ballon-lotteri forsætter, så har du ikke mulighed for at deltage fredag, har du chancen igen lørdag og søndag – på Torvet! Vær med i konkurrencen om 20 gavekort til RO’s Torv. Pris 10 kr. pr. ballon. Samlet præmiesum 4.000 kr.

Overskuddet går til Støt Brysterne, så kom og støt op omkring den gode sag.

Vi har sørget for, at her er masser af fine præmier, lyserøde balloner og vi har selvfølgelig også håndspritten klar herude.

Velkommen til Lyserøde Dage på RO’s Torv!

Send en tanke til én, du holder af – og deltag i konkurrencen på Torvet. Læs mere her

 

Betingelser for lotteriet:

RO’s Torv – Centerforeningen, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde afholder 2., 3., og 4. oktober 2020 ’Spræng-en- ballon-lotteri’ i butikker, der skilter med det, samt på Torvet i centret. Formålet med lotteriet er, via salg af balloner, at samle så mange penge ind til Støt Brysterne som muligt. Hver ballon koster 10 kr., og der er ikke nogen grænse for, hvor mange balloner man som kunde kan købe. Kunden kan med det samme se, om der er gevinst eller ej, og vinder man, får man præmien med hjem med det samme. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter og kan senest afhentes i butikkerne eller i Centerinformationen 14 dage efter lotteriets afholdelse. Der er i alt 1500 lodder i det samlede lotteri. Der er 100 gevinster. Alle gevinsterne består af produkter fra butikkerne eller gavekort fra RO’s Torv og har en værdi op til 500,- pr. styk. Et revideret lotteriregnskab vil være offentligt tilgængeligt senest 1/1-2021 via rostorv.dk

Til aktiviteter