Opdateret 07/12: På RO’s Torv følger vi de opdaterede retningslinjer fra myndighederne: Fra onsdag 9. december vil Kino RO’s Torv være lukket frem til 3. januar.

JULENS PROGRAM I KINO

 

 • DE TRE TENORER. (Vises kun 1. december)
Det er nu 30 år siden Luciano Pavarotti, José Carreras og Plácido Domingo sammen skabte historie med den legendariske Tre Tenorers koncert fra oldtidens Terme di Caracalla i Rom. Oplev 90 minutters dokumentar med højdepunkterne fra den oprin-delige koncert og tillige fra den efterfølgende koncert fra Los Angeles. Med helt nye interviews samt hidtil ukendte optagelser fra backstage får vi her muligheden for at følge de 3 stjerners rivalisering og venskab fra den fantastiske koncert i Rom og til Pavarottis for tidlige død i 2007.
 • HONEST THIEF.

Premiere 3. december.

Liam Neeson spiller den erfarne bankrøver Tom, som møder kvinden i sit liv, Annie (Kate Walsh), og beslutter sig for at starte et nyt liv uden kriminalitet. ‘Honest Thief’ er en nervepirrende og velproduceret actionfilm, som leverer fra første sekund.

 

 • CROODS 2 – EN NY TID – MED DANSK TALE

Premiere 3. december.

Familien Croods skal finde et nyt sted at leve. Så verdens første forhistoriske familie begiver sig ud i verden på jagt efter et mere sikkert sted at bo. Da de finder et idyllisk, indhegnet paradis, der opfylder alle deres behov, tror de, at alle deres problemer er løst … bortset fra én ting. Der bor nemlig allerede en anden familie. Se den sjove og underholde familiefilm i Kino.
 • LILLE SOMMERFUGL

Premiere 3. december

Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største… I løbet af én lang festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve.
 • KATHERINE JENKINS – CHRISTMAS SPECTACULAR

Premiere 6. december

Classical music superstar Katherine Jenkins OBE presents a magical and unique Christmas musical from the iconic Royal Albert Hall, bringing joy and festive celebrations to audiences around the world this holiday season.
 • FROST MARATHON (Vises kun 13. december)

Søndag den 13. december kan du komme med til en eventyrlig dag i selskab med Anna, Elsa og Olaf, når vi viser de to Frost-film, som et mini-marathon. Så har du nogle små FROST-fans gående derhjemme er dette en perfekt lejlighed til at invitere dem i biffen – eller måske en rigtig god adventsgave idé.

For at skabe lidt ekstra stemning, kvitterer vi med en gratis børne-popcorn til alle børn som kommer i FROST-udklædning.

 Hele forestillingen varer ca. 3 timer og 45 minutter, inkl. en kort pause i mellem de to film – og koster kun 130 kr.

 • I KRIG MED MORFAR

Premiere 17. december

 • OPERATION NORDPOLEN – TJEP PÅ SNEEVENTYR

Premiere 25. december

Ræven Tjep arbejder i et postrum, men han har meget større drømme – han længes efter at blive en toptjekket stjernekurér.
For at bevise, at han kan gøre det, overtager Tjep en af ​​slæderne og leverer en mystisk pakke til et hemmeligt sted – en skjult fæstning, der overvåges af den afskyelige Otto Von Walrus. Tjep opdager Otto Von Walrus‘ skurkagtige plan og for at stoppe skurken, får Tjep hjælp fra sine venner: En neurotisk isbjørn, en albatros, en tapper rød ræveingeniør, to konspirationsteoretikere og chefen.

 • WONDER WOMAN 1984

Premiere 17. december

Spol frem til 1980’erne, hvor Wonder Woman er tilbage i sit næste store eventyr på det store lærred og samtidig står over for to helt nye fjender: Max Lord og Cheetah.

 • PINOCCHIO

Premiere 25. december

I Matteo Garrones live-action tolkning af den klassiske italienske eventyr oplever vi træskæreren Geppetto (spillet af Oscarbelønnede Roberto Benigni) hvis trædukke Pinocchio under magiske omstændigheder vækkes til live. Den godtroende Pinocchio (spillet af  Federico Ielapi) bliver let ledt på gale veje, hvilket fører ham ud på en eventyrlig rejse fyldt med magiske væsener og fantastiske optrin blandt venner og fjender. Drømmen om at blive en rigtig dreng kan dog først virkeliggøres, hvis han en gang for alle begynder at lytte til sin far.

 • DEN ANDEN SIDE

Premiere 25. december

Shirin er netop flyttet ind i et ældre rækkehus uden for byen sammen med sin kæreste Fredrik og dennes søn, Lucas. Alt ånder fred og idyl, og den lille sammenbragte familie glæder sig til endelig at få en ny start i fælles rammer. Men da Fredrik er bortrejst i forbindelse med sit nye job, begynder Shirin at høre mærkelige lyde fra det ubeboede nabohus. Og da Lucas pludselig fortæller om en ny bedsteven, der kommer og besøger ham om natten, står det snart klart for Shirin, at absolut intet er, som det burde være i den ellers så fredelige svenske forstad…

Se alle kommende film og trailers her!

 

Til aktiviteter