AFTENÅBENT PÅ RO’S TORV

Fredag 2. oktober kan du shoppe helt til kl. 22. Hele dagen – og i weekenden – kan du spare 20% på massevis af varer. Med den sene åbningstid fredag henstiller vi til, at vores kunder handler i ydertidspunkterne for at undgå, at for mange mennesker samles. Vi har gjort en dyd ud af ikke at have tiltag på programmet, som samler for mange mennesker på én gang – men forsøger at sprede kundestrøm ud, så du kan trygt kigge forbi.
Læs mere om vores Safe Shopping her.

Spræng-en-ballon, støt og vind

I butikker der skilter med det, kan du fredag kl. 17-22 deltage i vores Spræng-en-ballon-lotteri. Her køber du en ballon til kun 10 kr. og er du heldig, vinder du en fed præmie fra vores butikker! Der er over 100 forskellige præmier i spil fra de deltagende butikker. Lotteriet foregår i butikker, der skilter med det fredag mellem kl. 17 og 22, men har du ikke mulighed for at deltage fredag, har du chancen igen lørdag og søndag – på Torvet!
Hele beløbet går ubeskåret til Støt Brysterne, så kom og støt op omkring den gode sag.

Vi har sørget for, at her er masser af fine præmier, lyserøde balloner og vi har selvfølgelig også håndspritten klar herude.

Velkommen til Lyserøde Dage på RO’s Torv!

 

Betingelser for lotteriet:
RO’s Torv – Centerforeningen, RO’s Torv 1, 1. 55, 4000 Roskilde afholder 2. – 4. oktober 2020 ’Spræng-en- ballon-lotteri’ i butikker, der skilter med det, samt på Torvet i centret. Formålet med lotteriet er, via salg af balloner, at samle så mange penge ind til Støt Brysterne som muligt. Hver ballon koster 10 kr., og der er ikke nogen grænse for, hvor mange balloner man som kunde kan købe. Kunden kan med det samme se, om der er gevinst eller ej, og vinder man, får man præmien med hjem med det samme. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter og kan senest afhentes i butikkerne eller i Centerinformationen 14 dage efter lotteriets afholdelse. Der er i alt 1500 lodder i det samlede lotteri. Der er 100 gevinster. Alle gevinsterne består af produkter fra butikkerne eller gavekort fra RO’s Torv og har en værdi op til 500,- pr. styk. Et revideret lotteriregnskab vil være offentligt tilgængeligt senest 1/1-2021 via rostorv.dk

Til aktiviteter