Selvtillid som drivkraft.

Selvtillid har hele livet været Jesper Skibbys drivkraft – både i elitesportsverdenen og i erhvervslivet. I kombination med personlige ambitioner og et ekstremt pres fra den internationale cykelverden udløste det alligevel et mangeårigt dopingmisbrug, som Jesper først lagde endegyldigt på hylden, da han blev far.

Få et unikt indblik i de erfaringer Jesper Skibby har gjort sig privat såvel som professionelt, og som har formet ham, til den han er, alt sammen krydret med sjove anekdoter fra cykelkarrieren.
Jesper Skibby var som professionel cykelrytter op gennem 90’erne en af Danmarks største cykelhelte. Han er den dansker, der besidder rekorden for at have deltaget i Tour de France flest gange.

Da Jesper stoppede sin elitesportskarriere, fortsatte han med jobs i erhvervslivet, og her har han kunnet genbruge mange af de erfaringer, som han gjorde i cykelsporten. Jesper beretter om et liv, der har været anderledes på alle måder. Han fortæller ærligt om sin opvækst, der var præget af en kærlighedsløs opdragelse, og hvor han fra barnsben lærte, at det kun var resultater, som talte.

Da Jesper afspejler sine pointer i sine egne erfaringer bliver foredragets mange råd meget konkrete, så tilhørerne får en god visuel værktøjskasse at arbejde ud fra.

Foredrag pris: Kr. 90,-

Køb billetter her.

Til aktiviteter