Udenfor skinner solen

Når man står bøjet over et lig og beskæftiger sig med de mørke sider af samfundet, er det vigtigt at huske på, at udenfor skinner solen. Det fortæller professor i retsmedicin Hans Petter Hougen om i dette foredrag.

Gennem mere end 30 år har Hans Petter Hougen beskæftiget sig med levende og døde inden for retsmedicinen. Det har givet ham masser af grund til at reflektere og filosofere over liv og død, og det sætter han ord på her. Fra menneskelig ondskab i krige og kriminalsager, til naturkatastrofer og trafikulykker, som brat kan smadre familiers liv.

Hvordan vænner man sig til det, og bliver det aldrig for meget? Kan humor redde ens sind fra at blive tynget af alt ondskaben? Eller skal man være af en særlig støbning, for at kunne klare det?
Kom til et spændende foredrag med Hans Petter Hougen, som er professor i retsmedicin og har i over 30 år arbejdet i kittel og med skalpel på obduktionsstuerne. Hans Petter Hougen har i foråret 2021 udgivet bogen “Med døden på arbejde”, og i 2019 var han bogaktuel med sine erindringer.

På Restaurant Bash Burger & Grill er det inden foredraget muligt at forudbestille en foredragsburger inkl. pommes frites og en 1/2 liter vand/øl eller et glas vin for i alt kr. 139,-
Foredrag & menu: Kr. 289,-. Kun foredrag: Kr. 150,-

Køb billet her

 

Til aktiviteter